Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei otsib Keilas kadunud 67-aastast Tõnu (2019-08-14 08:52:25)


Tõnu

Politsei palub avalikkuse kaasabi, et tuvastada Keilas kadunud 67-aastase Tõnu asukoht.

Lähedaste sõnul lahkus Tõnu oma Keila Kruusa tänava kodust 9. augustil ja ei ole siiani tagasi tulnud. Varem ei ole mees nii pikalt oma kodust eemal olnud. Lähedaste sõnul ei ole Tõnul kaasas telefoni ega ravimeid, mida ta igapäevaselt tarvitab, mistõttu võib mees hätta sattuda.

Tõnu liigub jalgsi harilikult vähe, mistõttu on vähetõenäoline, et ta pikema teekonna kõndides ette on võtnud. Politsei on koos lähedastega kontrollinud meditsiiniasutusi ja tema võimalikke teekondi, samuti vestelnud mehe tuttavatega, kuid tema asukoht on seni tuvastamata.

Tõnu on umbes 165 cm pikk ja jässakama kehaeitusega. Kodust lahkudes oli tal seljas hall jope ja sinised teksapüksid ning jalas musta värvi kingad. Peas kannab ta halli sonimütsi.

Palume kõigil, kes on meest pärast 9. augustit näinud või omavad infot tema asukohta anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.