Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2019-07-31 08:06:33)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 36 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 28 vargust (üks eluruumidest; kolm sõidukitest). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 36 alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 420 väärtegu.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja neli inimest. Tuvastati viis Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

29. juulil teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas korteris lõi 42-aastane mees omale tuttavat 22-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse ning politseinikud viisid ründaja jaoskonda.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juulil teatati, et Maardu linnas ründas 35-aastane mees oma elukaaslast, 37-aastast naist. Konflikti juures viibis alaealine laps.

Vargus

29. juulil teatati, et Kiiu alevikus on ekskavaatori kütusepaagist varastatud 173,2 liitrit kütust. Kahju kokku 225 eurot.

Juhtumid piiril

29. juulil saabus Tallinna Lennujaama Kiievist 1983. aastal sündinud Ukraina kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid arvestades riigis viibimise kestust. Talle koostati piiril sisenemiskeeld ning mees viibib lennujaama kinnisel transiitalal kuni esimese võimaluseni riigist lahkuda.

29. juulil saabus Tallinna Lennujaama Kiievist 1979. aastal sündinud Ukraina kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Talle koostati piiril sisenemiskeeld ning mees viibib lennujaama kinnisel transiitalal kuni esimese võimaluseni riigist lahkuda.

29. juulil kontrollis Põhja prefektuuri Tallinna kordoni patrull Tallinna Vanasadamas 1988. aastal sündinud Kameruni Vabariigi kodanikku, kel puudus elamisluba või muu viibimisalust tõendav dokument. Mees väitis, et taotleb Soomes elamisluba. Teabehaldusbüroo kontaktkeskuse kaudu tehti päring Soome, mille vastusest selgus, et mehe elamisloa taotlus on menetlemisel ja otsust ei ole veel tehtud. Mehele koostati vabatahtlik ettekirjutus Eestist lahkumiseks, isiku tuvastamise akt, arvestuskaart ning muud asjassepuutuvad toimingud ning määrati rahatrahv 30 trahviühikut, summas 120 eurot. Mees lahkus riigist sama päeva õhtul laevaga.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

29. juulil avastati, et Tartus Mõisavahe tänaval on sisse murtud keldriboksidesse ja varastatud kaks jalgratast. Kahju on umbes 1100 eurot.

Valgamaa

Vargus

28. juulil varastati Otepää vallas saunas pükste taskus olnud rahakotist üle 600 euro sularaha. Üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

29. juulil tõkestasid piirivalvurid Koidula piiripunktis Eestisse sisenemise 1992. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni mehele, kes on varasemalt olnud seotud salasigarettide üle riigipiiri toimetamisega. Mees andis piirivalvuritele vestluse käigus valeütlusi ja ka ebausutavaid vastuseid, mistõttu otsustati teda Eestisse mitte lubada, tunnistada tema Schengeni viisa kehtetuks ning mees suunata tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Ajavahemikul alates 15. juulist kuni 29. juulini lõhuti Vinni vallas Voore külas asuva taluhoone ukselukk ning varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile laekus teade selle kohta, et 29. juuli varahommikul lõi 43-aastane mees Sillamäel Kesk tänaval asuva maja korteris 52-aastast elukaaslast rusikaga pähe.

Politseile laekus teade selle kohta, et ööl vastu 29. juulit löödi Narvas Puškini tänaval asuva maja juures 36-aastast meest.

Röövimine

Politseile laekus teade selle kohta, et 28. juuli varahommikul rööviti Narvas Pähklimäe alleel 27-aastaselt naiselt käekott, kus olid mobiiltelefon iPhone 6s, erinevad võtmed ja dokumendid, rahakott. Kahju kokku 299 eurot.

Asja omavoliline kasutamine

Ööl vastu 30 juulit ärandati sõiduauto Opel Vectra, mis seisis Narvas Malmi tänaval asuva maja juures. Hiljem leiti sõiduk Puškini tänavalt. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Vargused

Ajavahemikul alates 27. juulist kuni 29. juulini lõhuti Kiviõlis Keskpuiesteel asuva ehitusobjekti soojaku ukselukk ning varastati erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

28. juulil varastati Sillamäe rannas 27-aastaselt naiselt mobiiltelefon Samsung Galaxy A7. Kahju on 260 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Ähvardamine

29. juuli alustati kriminaalmenetlus selles, et Järvamaal ähvardas 46-aastane mees 40-aastast meest.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.