Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-07-19 08:46:54)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 26 varavastast kuritegu, sh üks röövimine ja 18 vargust (kaks eluruumidest, kaks sõidukitest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti ning üks narkootikumide omamine või tarbimine. Registreeriti 442 väärtegu.

Piirilt väljastati 20 sisenemiskeeldu, riigist saadeti välja kolm inimest. Registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

17. juulil teatati, et Kesklinnas Uuel tänaval lõid 20-aastane mees ja 30-aastane mees 26-aastast meest noaga, tekitades talle kehavigastuse. Politseinikud pidasid ründajad kinni ja viisid jaoskonda.

Kehalised väärkohtlemised

17. juulil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval ründas 40-aastane mees talle tuttavat 40-aastast naist, tekitades talle kehavigastuse. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

17. juulil teatati, et Lasnamäel Kalevipoja põik tänaval lõi 37-aastane mees talle tuttavat 28-aastast naist, tekitades talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

Vargus

17. juulil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval varastati korterist sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Juhtumid piiril

17. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1970. aastal sündinud Moldova kodaniku, kes saabus lennuga Moskvast. Naisel puudusid asjakohased dokumendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus lennuga.

17. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni kuus Ukraina kodanikku, kes saabusid lennuga Kiievist: 1977. aastal sündinud mehe, 1976. aastal sündinud mehe, 1982. aastal sündinud mehe, 1972. aastal sündinud mehe, 1980. aastal sündinud mehe ja 1980. aastal sündinud mehe. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad elatusvahendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Neile koostati sisenemiskeelud ning kuni tagasilennuni jäid nad Non-Schengeni alale.

17. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni viis Türgi kodanikku, kes saabusid lennuga Istanbulist: 1971. aastal sündinud mehe, 1978. aastal sündinud mehe, 1979. aastal sündinud mehe, 1979. aastal sündinud mehe ja 1974. aastal sündinud mehe. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Neile koostati sisenemiskeelud ning kuni tagasilennuni jäid nad Non-Schengeni alale.

17. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni kaks Ukraina kodanikku, kes saabusid lennuga Odessast: 1995. aastal sündinud mehe ja 1993. aastal sündinud naise. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad elatusvahendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Neile koostati sisenemiskeelud ning kuni tagasilennuni jäid nad Non-Schengeni alale.

17. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1988. aastal sündinud Ukraina kodaniku, kes saabus lennuga Kiievist. Mehel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad elatusvahendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni jäi ta Non-Schengeni alale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Omavoliline sissetung

Politseile laekus teade, et 14. juuli õhtul tungisid kaks meest Tartus Lubja tänaval ukseluku lõhkumise teel sisse neile tuttava mehe korterisse ning keeldusid sealt lahkumast.

Alaealise kallutamine alkoholi tarvitamisele

17. juuli õhtul avastas politsei Tartus Lossi tänaval alkoholi tarvitanud 12-aastase poisi, kellele oli seal alkoholi pakkunud täisealine. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 24-aastase mehe. Alaealine viidi koju ja anti vanemate hoole alla.

Juhtumid piiril

17. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaalt saabunud sõidukit Renault, kust avastasid Eestis tsiviilkäibes keelatud teleskoopnuia. Päev hiljem kontrolliti Koidula piiripunktis Venemaalt saabunud sõidukit Mercedes-Benz, kust avastati kiirusmõõteseadet avastav või selle tööd häiriv seade, mille kasutamine ja omamine on Eestis keelatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil teatati, et Rakveres Oja tänaval tungis 35-aastane mees kallale oma 63-aastasele emale.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil teatati, et Lüganuse vallas Püssi linnas lõi 30-aastane mees oma 50-aastast ema. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

17. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Kaevuri tänaval varastati ettevõtte territooriumilt veok Mercedes-Benz. Kahju on 6000 eurot. Vargus pandi toime ajavahemikul 2018. aasta juuni kuni käesoleva aasta juuli.

Röövimiskatse

17. juulil teatati, et Sillamäel Kesk tänaval nõuti 35-aastaselt mehelt suitsu ja pangakaarti ning talle tungiti kallale. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 57-aastase mehe. Kannatanu toimetati haiglasse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

15. juulil sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas varastati metsas seisnud ekskavaatorist ligi 130 liitrit diiselkütust, ligi 100 liitrit hüdroõli, kaks akut ja tööriistu. Vargusega tekitati kahju ligi 3000 eurot.

Saaremaa

Vargus

17. juulil sai politsei teate et, Saaremaa vallas asuvast elumaja kõrvalhoonest varastati vanavara. Vargusega tekitati kahju ligi 250 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.