Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 27. nädala eelinfo (2019-07-01 08:33:19)


Esmaspäev, 1. juuli

· 1. juulil on viimane võimalus esitada kandidaate aasta parima mahetootja konkursile. Parima mahetoote konkursile saab tooteid üles seada kuni 12. augustini. Konkursside eesmärk on tutvustada avalikkusele parimaid mahetooteid ja -tootjaid ning tunnustada ja innustada maheettevõtjaid. Konkursside ankeedid ja täpsemad osalemise tingimused leiab Maheklubi kodulehelt www.maheklubi.ee/Mahekonkurss-2019/.

Teisipäev, 2. juuli

· Kell 10.00 osaleb Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Maaülikooliaulas (Kreutzwaldi 1a, Tartu) toimuval rahvusvahelisel põllumajanduse suurandmete konverentsil. Konverentsi eesmärgiks on arutada põllumajanduse digiteerimisega seotud ootusi, võimalusi ja riske ning tutvustada põllumajanduse suurandmete teadmussiirde programmi tegevusi ja tulemusi. Täpsem info: https://www.pikk.ee/event/pollumajanduse-suurandmete-konverents/

Neljapäev, 4. juuli

· Maaeluministeeriumi avalike suhete osakond osaleb koos Põllumajandusuuringute Keskusega 4.‒7. juulil laulupeol Eesti toidu alal, mis paiknebmerevärava vahetus läheduses, et tutvustada avatud talude päeva.

Eesti toidu alal on esindatud Eesti Toiduainetööstuse Liidu alla kuuluvad ettevõtted ja toidupakkujad, Eestimaa Talupidajate Keskliit, Ehtne Talutoit ja MTÜ Eesti Maaturism.

Reede, 5. juuli

· Maaeluministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Karolin Lillemäe osaleb 2019. a parima talu valimise ringsõidul Võru-, Valga-,Rapla- ja Järvamaal. Parima talu konkurssi korraldab Eestimaa Talupidajate Keskliit koostöös Maaeluministeeriumiga.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.