Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 25. nädala eelinfo (2019-06-17 07:43:34)

Esmaspäev, 17. juuni

· Kell 12.30 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis Riigikontrolli auditi valguses pressikonverents "Mida teha, et toit oleks ohutu?". Osalevad maaeluminister Mart Järvik, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, Põllumajandusameti peadirektor Egon Palts ning Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda.


· 17.-18. juunil osalevad Maaeluministeeriumi kalamajandusosakonna kalanduse arengu büroo juhataja Oleg Epner ja kalamajanduse osakonna nõunik Juhani Papp Brüsselis toimuval Euroopa rannapiirkondade võrgustiku (FARNET) korraldusasutuste ja koostöövõrgustike esindajate nõupidamisel.

Teisipäev, 18. juuni

· Maaeluminister Mart Järvik, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorbanning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonnajuhataja asetäitja Madis Pärtel osalevad Luksemburgis toimuval põllumajandusministrite mitteametlikul kohtumisel, kus räägitakse EL ühise põllumajanduspoliitika tuleviku ja Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi üldise lähendemise teemadel.

Minister kohtub Euroopa Komisjoni põllumajanduse ja maaelu arengu volinik Phil Hogani ja Soome põllumajanduse ja metsanduse ministri Jari Leppäga.

Kolmapäev, 19. juuni

· 18.-21. juunil külastab Eestit Hiina Tolliameti aseminister Hr Zhang Jiwen, et tutvuda Eesti põllumajandussektoriga. 19. juunil kohtub ta maaeluminister Mart Järvikuga, kellega allkirjastatakse vastastikkuse mõistmise memorandum toiduohutuse tagamiseks impordil ja ekspordil.

Neljapäev, 20. juuni

· Kell 14 kohtub maaeluminister Mart Järvik Saksamaa Liitvabariigi parlamendi põllumajanduskomisjoni esindajatega. Kohtumise peateema on põllumajanduse ja maaelu areng.

· Maaeluminister Mart Järvik osaleb Vabariigi Valitsuse istungil.

· Kell 12.30 osaleb asekantsler Toomas Kevvai maaeluministeeriumis toimuval teadmussiirde komisjoni istungil.

Reede, 21. juuni

· 21. juunil osaleb maaeluminister Mart Järvik Itaalias Roomas toimuval 3. Aafrika Liidu ja Euroopa Liidu põllumajandusministrite kohtumisel.

Kohtumisele järgneb ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) konverents, mille ajal valitakse FAO-le uus peadirektor ja FAO nõukogu eesistuja.

Minister kohtub Egiptuse, Maroko, Kasahstani ja Ukraina delegatsioonidega. Ministrit saadab visiidil kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann.

· Kell 13 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis Euroopa Liidu uue eelarveperioodi rakendamiseks vajaliku ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) strateegiakava 2021-2027 ettevalmistava juhtkomisjoni esimene istung.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.