Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused. Liiklusinfo (2019-05-08 07:19:05)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 6. mail 63 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas oli 19 teadet vargustest. Registreeriti viis liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 319. Piirilt väljastati kaheksa sisenemiskeeldu.

Põhja prefektuur

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

6. mail teatati, et ühise joomingu käigus tuldi kahele mehele kallale.

6. mail teatati, et Lasnamäel Loitsu tänaval asuvas korteris tekkis konflikt alkoholijoobes elukaaslaste, 37-aastase naise ja 41-aastase mehe vahel.

Vargused

6. mail teatati, et C.R. Jakobsoni tänaval asuvast keldriboksist on varastatud tööriistu, köögimasinaid ja puhastusvahendeid. Kahju kokku 1750 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

6.mail teatati, et Saku vallas Metsanurme külas ründas alkoholijoobes 56-aastane mees oma naabrit, 47-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

6. mail teatati, et Kehras F. R. Kreutzwaldi tänaval asuvas majas tekkis konflikt endiste elukaaslaste vahel, mille käigus 45-aastane naine ründas 45-aastast meest.

Juhtumid piiril

6. mail saabus Tallinna lennujaama Kiievist 1965. aastal sündinud Ukraina kodanik, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning puudusid ka piisavad elatusvahendid. Mehele koostati piiril sisenemiskeeld ning kuni sobiva lennu väljumiseni viibib isik Tallinna lennujaama Non-Schengeni alal.

6. mail saabus Tallinna lennujaama Kiievist 1974. aastal sündinud Ukraina kodanik, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning puudusid ka piisavad elatusvahendid. Naisele koostati piiril sisenemiskeeld ning kuni sobiva lennu väljumiseni viibib ta Tallinna lennujaama Non-Schengeni alal.

Ida prefektuur

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. mail teatati, et Viru-Jaagupi alevikus korteris lõi 57-aastast naist tema abikaasa. Politseinikud pidasid 50-aastase kahtlustatava kinni.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. mail tungis 33-aastane mees Sinimäel korteris kallale 18-aastasele noormehele.

Lõuna prefektuur

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. mai õhtupoolikul sai politsei teate, et Tartus Jalaka tänava kaupluse ees lõi joobes 59-aastane mees turvatöötajat. Politsei pidas kahtlusaluse kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 29. aprilli õhtul lõi abikaasa Viljandis Vilja tänava korteris puhkenud tüli käigus oma 39-aastast elukaaslast. Naine pöördus esmaabiks oma perearsti juurde. Lööja on politseile teada ning juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

6. mai õhtul kella 21.40 paiku kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Vene registris olevat Volvo veokit ning avastasid, et masinal on õlileke. Lisaks avastasid piirivalvurid, et raskeveoki tagumine õhkpadi lekib ning parempoolne uks oli katki. Ohtlikul autorongil tõkestati riiki sisenemine ning see suunati vigade kõrvaldamiseks tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Lääne prefektuur

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. mail sai politsei teate, et Paides lõi 33-aastane naine noaga 47-aastast meest, põhjustades talle sellega tervisekahjustusi.

Pärnumaa

Tähtsa isikliku dokumendi kuritarvitamine

6.mail alustati kriminaalmenetlus selles, et Pärnus Tallinna maanteel üritas 23-aastane mees esitas ametiasutuses 26-aastase mehe isikut tõendavat dokumenti.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

________________________________________________________

Liiklusinfo

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

07.05.2019 kella 10.33 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 232/1 juures, kus pidurdas buss Scania CL94, mida juhtis 57-aastane mees, enne foorini, mille käigus kukkus bussis reisija, 62-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

07.05.2019 kella 10.52 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Järva vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 102. kilomeetril, kus 74-aastase naise juhitud sõiduauto Toyota Avensis haakes olev Tiki Treiler hakkas vänderdama ja vältimaks kokkupõrget vastutuleva sõidukiga, sõitis juht paremale teelt välja. Sõiduki juht toimetati Järvamaa Haiglasse kontrolli.

07.05.2019 kella 15.22 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Jõgeva vallas Õuna külas, kus 45-aastase naine sooritas sõiduautoga Volkswagen Sharan pööret ja sõitis otsa jalgrattale, mida juhtis 52-aastane mees. Mehel olid peas kõrvaklapid, mille tõttu ta ei kuulnud lähenevat sõidukit, samuti ei veendunud manöövri ohutuses. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

07.05.2019 kella 16.13 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Klooga mnt ja Nõmme tn ristmikul, kus 6-aastane tüdruk kaotas kergliiklustee kurvis jalgratta üle kontrolli ja paiskus ümber. Tüdruk toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

07.05.2019 kella 17.00 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnus Suur-Jõe tn 13 juures, kus 12-aastane tüdruk jooksis parkiva sõiduki tagant välja ja sai löögi sõiduautolt Renault Clio, mida juhtis 27-aastane mees. Jalakäija toimetati Pärnu Haiglasse.

08.05.2019 kella 00.01 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sihi tn ja Õie tn ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõiduauto Škoda Octavia, mida juhtis 62-aastane mees, põrkas kokku jalgratturiga, alkoholijoobes 21-aastane mees, kes ületas ristmikku sõiduauto suhtes vasakult paremale, eiras peatumis- ja teeandmiskohustust, ning sõitis otsa peateel liikunud sõiduautole. Jalgrattur toimetati SA Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Täna kohtab liiklusjärelevalvet tegevat politseipatrulli suure tõenäosusega Tallinnas, Õismäe teel.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.