Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 17. nädala eelinfo (2019-04-19 08:19:05)
 




Esmaspäev, 22. aprill

· Keskkonnainvesteeringute Keskuse ressursisäästu konkursi Negavatt kodulehel avalikustatakse järgmisesse vooru pääsenud 10 parimat meeskonda, kes jätkavad oma idee arendamist 18 000-eurose auhinnafondi nimel.

· Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) kuulutab välja taotlusvooru poollooduslike koosluste säilitamiseks vajaminevateks investeeringuteks. Taotluste vastuvõtt algab 6. mail E-toetuse keskkonna kaudu. Taotlusvoorust toetatakse poollooduslike koosluste säilitamiseks vajaliku taristu rekonstrueerimist, rajamist ja soetamist ning töövahendite ja kariloomade soetamist.

· 22.-23. aprillil toimub Karula noorte looduskaitsjate kevadseminar. Kuidas märgata varjatud elurikkust metsas - uuritakse sammalde ja samblike näitel tõukerattamatkal. Samuti saab teada rähnidest kui metsaelupaikade katusliikidest ning varahommikul minnakse ka rähne seirama. Kevadseminari Karulas korraldavad Keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialistid Helen Kivisild ja Margit Turb.


Teisipäev, 23. aprill

· Kell 15 toimub Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) nõukogu korraline koosolek.

Loodusmuuseumi trepigaleriis avatakse näitus Eesti rahvusloomast. Tegemist on Tartu Harrastuskunstnike Stuudio maalide näitusega "Võsad ja villemid". Näitusega tähistatakse rahvuslooma hundi sünnipäeva ehk ühe aasta möödumist rahvuslooma valimisest. Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

· Algusega kell 10 on Riigimetsa Majandamise Keskuse kohaliku kogukonna kaasamiskoosolek Vedu külas Tartumaal. Kogunetakse Sootaga - Vedu tee ääres RMK kinnistu piiril.

Kolmapäev, 24. aprill

· Kell 9.30-12.45 korraldab Keskkonnaagentuur Tartus Dorpati konverentsikeskuses (Turu 2, Tartu) statistilise metsainventuuri (SMI) infohommiku.
Keskkonnaagentuuri iga-aastaselt läbi viidav statistiline metsainventuur (SMI) on valikuuring, millega saab operatiivselt ja ökonoomselt teavet metsade kohta. Tänaseks on selgunud eelmise perioodi tulemused ning raiemahu number. Teades, kui oluline on see info erinevate osapoolte jaoks, oleme planeerinud infohommiku, kus meie eksperdid tutvustavad inventuuri tulemusi, annavad põhjaliku ülevaate metsaressursist ning eksperthinnangu 2018 aasta raiemahtudele.
Infohommiku päevakava ja esinejatega saab tutvuda siin.

Neljapäev, 25. aprill

· Maa-amet osaleb 25.-27. aprillini Maamessil, kus maaomanikud saavad küsida infot maapiiride, pindala- ja kõlvikuandmete uuendamise, aga ka muude maaga seotud teemade kohta.


· Neljapäeval, 25. aprillil osaleb Maa-ametist Ants Vain Tartus toimuval Metsanduse Visioonikonverentsil ettekandega "Eesti taimkatte statistika lennukilt mõõdetuna".


· Keskkonnaameti Tartu kontori suures saalis algusega kl 15:00 toimub kavandatava Raja-Kärevere looduskaitseala väljatöötamise kavatsust tutvustav koosolek.


Reede, 26. aprill

· Loodusmuuseumis on tasuta külastuse päev
26. aprillil on sissepääs Eesti Loodusmuuseumi näitustele tasuta. Tasuta sissepääs ei kehti virtuaalreaalsuse kinole - 360-kraadise filmi vaatamiseks tuleb osta 3€ pilet. Loodusmuuseumi tasuta külastuse päevad on iga kvartali esimese kuu (jaanuari, aprilli, juuli ja oktoobri) viimasel reedel. Muuseum on reedel avatud kell 10-17. Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.