Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 15. nädala eelinfo (2019-04-08 07:03:24)

Esmaspäev, 8. aprill

· Riigimetsa Majandamise Keskuse Tallinna kontori juures Šnelli pargis avatakse orienteerumise hooaeg. Kell 16.30 tutvustavad 2019. aasta hooaja plaane ja väljakutseid EOL-i juhatuse liige Lauri Leppik, EOL liikumisharrastuse juht Margus Hallik, Eesti suurimate orienteerumispäevakute sarja peakorraldaja Mait Tõnisson ja RMK puiduturustusosakonna juhataja Ulvar Kaubi. Šnelli päevakul saab rajale startida kell 17-19.


· Algab Riigimetsa Majandamise Keskuse loodusõppeprogrammide kevadkampaania, mille raames pakutakse huvilistele ligi 80 juhendatud soodusprogrammi. Erineva raskusastmega programme pakuvad kokku 14 külastuskeskust üle Eesti.


· Algab Riigimetsa Majandamise Keskuse metsaviktoriin Eesti koolidele. Erinevas vanuses õpilased saavad oma teadmised metsast ja metsandusest, loodusest ja looduskaitsest proovile kuni 8. maini.


· Keskkonnaagentuur kuulutab välja iga-aastase loodusvaatluste kampaania, mis kestab kuni 9. juunini.

Kutsume südamekuu ja looduskaitsekuu jooksul inimesi loodusesse liikuma ja registreerima seejuures erinevaid liigivaatlusi. Liikumiskohtadeks, kus vaatlusi registreerida, on sel aastal terviserajad, RMK matkarajad ja matkateed. Kuid vaadelda võib ka mujal, näiteks koduõuel.

Loodusvaatlusi saab registreerida mugavalt ka tasuta nutirakenduse kaudu: https://lva.keskkonnainfo.ee/default.aspx?id=1343770484&state=1;877954539;est;lvadb


Neljapäev, 11. aprill

· Algusega kell 18 on Eesti Loodusmuuseumi öökulli akadeemias külas ajaloolane, tõlkija ja kirjastaja Riina Grethiel Leppoja. Loodusõhtul uurime, kas ja millised on sünkroonsused läänemeresoomlaste mütoloogia ja budistliku tühjuseõpetuse vahel.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.