Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Fiskars laiendas Xact™ aiatööriistade valikut (2019-03-29 07:48:59)

Fiskars Xact™ aiatööriistade sarjast leiab nüüd valiku ergonoomilisi ja täiustatud istutustööriistasid, samuti pika varrega erisuuruses rehasid, kõplaid, umbrohunoa ja kobesti.





Xact™ tootesari on Fiskarsi esimene tööriistade sari, millel on vastupidavast roostevabast terasest valmistatud otsad. Valikust leidub sobiv tööriist iga ülesande jaoks alates mulla õhutusest kuni tugevate juurte ja umbrohu eemaldamiseni.

Tööriistade valikusse lisandusid väikesed, 20 cm pikkused istutustööriistad: maa kaevamiseks ja kobestamiseks mõeldud istutuskühvel,

pinnase kobestamiseks ja õhutamiseks mõeldud kobesti,

sillutiste vahelt umbrohu ja sambla eemaldamiseks loodud umbrohunuga,


seitsmeharuline käsireha



ning tugevate juurtega umbrohu ja võilillede eemaldamiseks disainitud umbrohueemaldaja.



Kõikidel istutustööriistadel on libisemisvastase Softgrip™ kattega käepide, riputamisava mugavamaks hoiustamiseks ning tugevdatud ühenduslüli tööriista pea ja varre vahel.

Xact™ valikust leiab ka pika varrega tööriistad: pinnase kobestamiseks ja kultiveerimiseks disainitud kobesti, spetsiaalselt umbrohtude eemaldamiseks liivastel aladel mõeldud ja kahepoolse lõiketeraga Taani kõpla, taimede ja juurviljade vahelt umbrohu eemaldamiseks loodud liikuva otsaga välkkõpla ning sillutiselt umbrohu ja sambla eemaldamiseks mõeldud umbrohunoa.

Tööriistade perekonnas on nüüd ka alumiiniumist varte ja erilise 3D struktuuriga rehad.

Lehereha XXL on disainitudlehtede riisumiseks väga suurtel aladel, murureha L sobib muruliblede ja aiaprahi riisumiseks suurtel aladel, pinnasereha M on oodud okste riisumiseks ja pinnase tasandamiseks ning roosireha S on sobilik kitsaste alade riisumiseks ja mulla laiali laotamiseks.

Töötegijale on tänu tööriistade käepideme spetsiaalsele kujule tagatud lisatugi tõukamis- ja tõmbamisliigutusi tehes, samal ajal võimaldavad ergonoomilised Softgrip™ käepidemed erinevaid käeasendeid, et tööd oleks võimalikult mugav teha. Ilmastikukindlate tarvikute alumiiniumist varred on tugevdatud ja anodeeritud ning ühendlülid tarvikute tera ja varre vahel karastatud, mis tagavad tööriistade pikaealisuse.

Allikas: Reklaamartikkel


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.