Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused. Liiklusinfo 11.03.2019 (2019-03-12 07:09:48)

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 116 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust (5 eluruumidest ja 1 sõidukitest). Registreeriti 14 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 22 inimest. Tabati 61 alkoholijoobes ja 5 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 496.

Piirilt väljastati 16 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 4 inimest. Registreeriti 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning 2 salakaubavedamise juhtumit.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. märtsil teatati, et alkoholijoobes 37-aastane mees lõi Kesklinnas Kristiina tänaval asuvas majas 42-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

8. märtsil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas korteris toimus kaklus 40-aastase mehe ja 33-aastase mehe vahel.

8. märtsil teatati, et 36-aastane mees lõi Mustamäel Akadeemia teel asuvas korteris 33-aastast naist ja tekitas talle valu.

Ööl vastu 9. märtsi teatati, et 33-aastane naine lõi Kesklinnas Tatari tänaval 36-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 33-aastase naise kinni.

9. märtsil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas parklas toimus konflikt 33-aastase naise ja 20-aastase mehe vahel.

9. märtsil teatati, et 76-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Lõime tänaval 22-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 76-aastase mehe kinni.

9. märtsil teatati, et 45-aastane mees lõi Haaberstis Järveotsa teel asuvas korteris enda elukaaslast, 32-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Ööl vastu 10. märtsi teatati, et alkoholijoobes 19-aastane mees lõi Kesklinnas Sauna tänaval pudeliga samuti alkoholijoobes 24-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 19-aastase mehe kinni.

Ööl vastu 10. märtsi teatati, et 49-aastane mees lõi Mustamäel Kadaka teel asuvas meelelahutusasutuses 41-aastast naist.

10. märtsil teatati, et 56-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuvas korteris 34-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 56-aastase mehe kinni.

10. märtsil teatati, et väidetavalt tundmatu mees lõi Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel 21-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

Raske tervisekahjustuse tekitamine
8. märtsil teatati, et alkoholijoobes 59-aastane mees lõi noaga käsivarde oma poega, samuti alkoholijoobes 35-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 59-aastase mehe kinni. 35-aastane mees toimetati esmaabi saamiseks haiglasse, kust ta samal päeval kodusele ravile lubati.

Vargus
10. märtsil teatati, et Mustamäel Karjavälja teel asuvas kaubandusasutusest varastati mängukonsoole. Kahju on üle 1400 euro.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. märtsil teatati, et Saue vallas Munalaskme külas löödi 49-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

9. märtsil teatati, et 43-aastane naine lõi Maardus Kallasmaa tänaval asuvas korteris 66-aastast meest ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid naise kinni.

Ööl vastu 10. märtsi teatati, et 47-aastane mees lõi Harku alevikus Põhja tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 19-aastast naist.

10. märtsil teatati, et Maardus Keemikute tänaval asuvas korteris löödi alkoholijoobes 30-aastast meest.

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine
10. märtsil teatati, et 55-aastane mees lõi Harku alevikus Instituudi teel asuvas korteris 49-aastast meest.

Juhtumid piiril

8. märtsil saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kolm Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad lendasid tagasi Kiievisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

Ööl vastu 10. märtsi lõi joobes 27-aastane mees Tartus Rüütli tänava pubis 21-aastast töötajat. Politsei pidas vägivaldse mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas ta esmalt arestikambrisse kainenema.

9. märtsi pealelõunal puhkes Tartus Lääne tänaval kahe mehe vahel tüli, mis päädis kaklusega. Rüseluses sai viga mõlemad mehed ning meedikud viisid nad täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse.

9. märtsi hommikul puhkes Tartus Vanemuise tänaval 33-aastase mehe ja 20-aastase naise vahel tüli, mille käigus naine viga sai. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas ta arestikambrisse kainenema. Naine meedikute abi ei vajanud.

Ööl vastu 9. märtsi löödi Tartus Ülikooli tänava meelelahutusasutuses 26-aastast meest. Meedikud viisid mehe esmaabiks haiglasse.

Ähvardamine

9. märtsi õhtul sai politsei väljakutse Tartu valda Laeva külla, kus 32-aastane mees oli ähvardanud 53- aastast meest vägivallaga. Lisaks oli agressiivne mees vehkinud ka relvataolise esemega. Politsei pidas 32-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning leidis tema kodust ka õhkrelva. Mees ühes õhkrelvaga toimetati jaoskonda. Keegi õnneks vahejuhtumis viga ei saanud.

Tööõnnetus

8. märtsil kella 10.50 ajal sai häirekeskus teate raskest õnnetusest Tartus Kungla tänava ehitusobjektil. Esialgsetel andmetel oli 44-aastane mees seal tegelemas vundamendi soojutustöödega, kui toestamata kraav kokku varises ja mees selle alla jäi. Ta sai nõnda raskelt viga, et tema elu ei õnnestunud paraku päästa. Traagilise õnnetuse üksikasjad selgitatakse kriminaaluurimises.

Võrumaa

Ähvardamine

8. märtsi pealelõunal teatati politseile, et Võrus Jüri tänava tankla juures ähvardas 26-aastane mees oma 62-aastast ema ning lõi teda tüli käigus terava esemega. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine õnneks viga ei saanud.

Juhtumid piiril

8. märtsi pealelõunal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 41-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

9. märtsi hommikul kontrolliti Luhamaa piiripunktis Vene numbrimärgiga Fordi kaubikut, kust avastati elektrišokirelv. Mees ühes tsiviilkäibes keelatud esemega anti menetlustoiminguteks üle tolliametnikele.

10. märtsi varahommikul tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 33-aastase Moldova Vabariigi kodanikul, sest tal puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks riigis viibimist. Piiril väljastati talle sisenemiskeel ning ta saadeti tagas Vene Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

9. märtsil sai politsei teate võimaliku joobes juhi kohta Väike-Maarja vallas. Hirla külas peeti auto kinni ning selle roolis olnud 28-aastane mees muutus politseinike suhtes agressiivseks ja osutas vastupanu. 26-aastane naine ja 50-aastane mees said viga. Kahtlustatav peeti kinni.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

9. märtsil teatati, et Kiviõli linnas Viru tänaval asuvas korteris ähvardas 41-aastast naist tema elukaaslane. Politseinikud pidasid 46-aastase mehe kinni.

10. märtsil teatati, et Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval asuvas korteris ähvardas 45-aastast naist tema endine elukaaslane. Politseinikud pidasid 37-aastase mehe kinni.

10. märtsil teatati, et Sillamäel V. Majakovski tänaval asuvas korteris ähvardas 66-aastast naist tapmisega tema abikaasa. Politseinikud pidasid 61-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

8. märtsil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas Sõpruse tänaval asuvas korteris lõi 35-aastane mees oma 32-aastast elukaaslast.

8. märtsil teatati, et Jõhvis Kooli tänaval tungis 30-aastasele naisele kallale tema 45-aastane elukaaslane.

8. märtsil teatati, et Sillamäe linnas I. Pavlovi tänaval asuvas korteris lõi 13-aastast tüdrukut tema 36-aastane ema.

9. märtsil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Puru teel asuvas korteris tungis 44-aastasele naisele kallale tema elukaaslane. Politseinikud pidasid 44-aastase kahtlustatava kinni.

9. märtsil teatati, et Kiviõli linnas Keskpuiesteel asuvas korteris lõi 35-aastast naist korduvalt tema 29-aastane vend.

9. märtsil teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuvas korteris lõi 48-aastane mees oma 56-aastast elukaaslast.

9. märtsil teatati, et Narvas P. Kerese tänaval löödi 19-aastast noormeest.

9. märtsil teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuvas korteris lõi 31-aastast naist tema abikaasa. Politsei pidas 38-aastase kahtlustatava kinni.

10. märtsil teatati, et Kiviõli linnas Võidu tänaval asuvas korteris kasutas 29-aastane mees korduvalt vägivalda oma 22-aastase elukaaslase suhtes.

10. märtsil teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris lõi 31-aastane mees oma 28-aastast elukaaslast.

10. märtsil teatati, et Narvas Kosmonaudi tänaval asuvas korteris tungis 35-aastasele naisele kallale tema 34-aastane elukaaslane.

Vargus

9. märtsil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Estonia puiesteel asuva korterelamu trepikojas varastati rahakott, milles olid dokumendid ja 200 eurot sularaha.

Omastamine

9. märtsil teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuvast kauplusest omastati rahakott, milles olid dokumendid ja sularaha. Kahju on 285 eurot.

Omavoliline sissetung

Ajavahemikul 9. veebruar kuni 9. märts tungiti sisse Kohtla-Järvel Uus tänaval asuvasse korterisse ning viidi ära voodi ja muusikakeskus.

Juhtumid piiril

8. märtsil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1972. aastal, 1982. aastal ja 1974. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning mehed suunati tagasi Venemaale.

9. märtsil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1981. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes juhtis Saksamaal registreeritud sõiduautot BMW. Piirivalvurid tuvastasid, et sõiduki tehasetähis oli manipuleeritud ning identifitseerimiskleebis võltsitud. Selgus, et auto varastati 2014. aastal Saksamaalt. Auto teisaldati politsei parklasse. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. märtsil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1987. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta üheksa päeva, neist kõik päevad Eestis. Mehele määrati rahatrahv ning ta lahkus Venemaale.

9. märtsil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1980. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid ja rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees suunati tagasi Venemaale.

10. märtsil pidasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis kinni 1978. aastal sündinud määratlemata kodakondsusega Eesti Vabariigi elanik, kes oli tagaotsitav seoses karistuse kandmisest kõrvale hoidumisega.

10. märtsil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1992. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piirile saabus ka 1983. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning mehed saadeti tagasi Venemaale.

10. märtsil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1990. aastal ja 1986. aastal sündinud India Vabariigi kodanikud, kellel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaale

LÄÄNE PREFEKTUUR

Lääne prefektuuri nädalavahetuse info

Pärnumaa

Vargused

9. märtsil teatati politseile, et Pärnus asuvast lukustamata korterist varastati kaks Samsungi mobiiltelefoni ja 500 eurot. Lisaks varastati maja ette pargitud sõidukist BMW 500 eurot. Kokku tekitati vargusega varalist kahju 1600 eurot.

10. märtsil teatati politseile, et Pärnu bussijaamas varastati spordikott koos selles olevate esemetega. Varguses kahtlustatavana peeti kinni 29-aastane mees.

Kehaline väärkohtlemine

9. märtsil sai politsei teate, et Pärnumaal Tori vallas tõukas ja lõi 30-aastane mees oma 30-aastast endist elukaaslast, tekitades sellega naisele füüsilist valu.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

__________________________________________________________

Liiklusinfo11.03.2019

Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 18 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

11.03.2019 kell 10.37 toimus liiklusõnnetus Võrumaal Võru vallas Tagakülas Raiste-Osula-Varese mnt 3. kilomeetril, kus 22-aastane mees kaotas jäise tee tõttu kontrolli veoauto DAF üle ja sõitis kraavi. Veoki juht ja sõidukis viibinud 20-aastane mees toimetati Lõuna-Eesti Haiglasse kontrolli.

11.03.2019 kell 11.16 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pronksi tänava-Narva mnt-Jõe tänava ristmikul, kus sõiduautoga Opel Astra Sports Tourier vasakpööret sooritanud 30-aastane mees sõitis otsa valgufoori lubava tulega jalakäijate ülekäigurajal sõiduteed ületanud 30-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Teeolud on muutlikud ning asfaltkate võib vahelduda lumevaiba või jääga. Politsei palub, et juhid võtaksid aega, väldiksid võimalusel möödasõite ning austaksid pikivahet.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.