Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 10. nädala eelinfo (2019-03-04 07:59:35)

Esmaspäev, 4. märts

· 3.-7. märts on Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ning Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda visiidil Vietnamis. Kohapeal kohtutakse Vietnami põllumajanduse ja maaelu arengu ministeeriumi aseministriga, kellega on plaanis allkirjastada vastastikuse mõistmise memorandum koostööks toiduohutuse vallas. Lisaks on kavas kohtuda ministeeriumi toiduekspordi teemadega tegelevate osakondade, ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni ning Rahvusvahelise Põllumajanduse Arengu Fondi esindajatega, et arutada võimalikke arengukoostöö projekte.

Teisipäev, 5. märts

· Tartu turuhoones toimub Lõuna-Eesti kohalike toidutootjate ja-pakkujate kontaktüritus ning seminar, mille peateemaks on tootjate ja kokkade koostöö, et kohalik toit paremini tootjatelt toitlustusettevõteteni jõuaks. Üritusel osaleb Maaeluministeeriumi põllumajanduspoliitika osakonna ekspordi ja turuarenduse büroo peaspetsialist Kerli Nõges. Üritus toimub programmist Interreg Baltic Sea Region rahastatava projekti "Baltic Sea Food" raames; projekti eesmärk on aidata piirkondlikel toiduvõrgustikel kohalikke toidutooteid toitlustusettevõtetele tõhusamalt turustada. Kontaktüritust korraldavad koostöös Maaeluministeerium, MTÜ Eesti Maaturism, MTÜ Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, TÜ Taluturg ja AS Tartu Turg.

· Maaeluministeeriumi avalike suhete osakonna nõunik Kertu Kärk teeb ettekande Elvas Waide motellis toimuval avatud talude päeva infopäeval. Üritusele on oodatud kõik, kes kaaluvad oma talu uste avamist 21. juulil toimuval viiendal üle-eestilisel avatud talude päeval. Infopäev toimub Maaeluministeeriumi ja Põllumajandusuuringute Keskuse koostöös. Lisainfo ja registreerumine: https://www.maainfo.ee/index.php?id=6354&page=3394&



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.