Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Selgusid fotokonkursi "Eesti maaelu pärlid" võitjad (2019-02-26 09:36:45)


Maaeluministeeriumi Facebooki lehel toimus veebruaris fotokonkurss "Eesti maaelu pärlid", kuhu kõik soovijad said esitada meelepäraseid pilte, mis kajastasid Eesti maaelu parimaid külgi. Rahvahääletusel tuli ülekaalukalt võitjaks Katrina Kõivsaar, maaeluministri lemmik oli Viljar Baumani foto ja maaeluministeeriumi teenistujad valisid välja Silvi Aroldi foto.


Katrina Kõivsaare foto


Viljar Baumani foto


Silvi Aroldi foto

Maaeluminister Tarmo Tamme sõnul on fotokonkursi pildid näiteks, kui lummavalt kaunis ja rikkalik on Eesti maaelu: "Pildid toovad vaatajateni tõelised maaelu pärlid - maalilised loodusvaated ja maal toimetavate inimeste tegemised!"

Oma lemmikfoto kohta sõnas minister, et talle meeldis väga pildi sõnum: "Oma maakodu lävepakul istub noor maaelu edasiviija, kelle värvilised tomatid ennustavad helget ja ilusat tulevikku."

Maaeluministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Karolin Lillemäe tundis samuti saadetud piltide üle rõõmu: "Fotokonkurss näitas maaelu paljusid erinevaid tahke, mida muidu kiire elutempo juures tähelegi ei paneks. Samuti oli saadetud piltidest näha, et Eesti maaelu viivad edasi toredad ja tragid lapsed. Kutsume kõiki maaelu ilust ja võlust osa saama, hea võimalus seda teha on näiteks 21. juulil toimuval avatud talude päeval!"

Kokku saadeti võistlusele 188 fotot. Rahva lemmikfoto autor sai auhinnaks strateegiamängu Agricola, raamatu "Eesti maaelu piltides" ja Eesti toidu kinkepaki, maaeluministri ja maaeluministeeriumi töötajate lemmikfotode autorid raamatu "Eesti maaelu piltides" ja Eesti toidu kinkepaki. Maaeluministeerium tänab kõiki fotokonkursil osalejaid ning loodab, et nad jäädvustavad Eesti maaelu kauneid külgi ka edaspidi.

Fotokonkursil osalenud fotod

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.