Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused. Liiklusinfo 25.02.2019 (2019-02-26 09:30:15)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 146 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kokku 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 48 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 51 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 681.

Piiril registreeriti 14 sisenemiskeeldu ning riigist saadeti välja neli inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

22. veebruaril sai politsei teate, et Põhja-Tallinnas ründas 28-aastane naine korteris oma elukaaslast.

23. veebruaril sai politsei teate, et Põhja-Tallinas lõi 46-aastane mees oma elukaaslast.

23. veebruaril sai politsei teate, et Põhja-Tallinnas lõi 56-aastane mees oma abikaasat. Politsei viis mehe kahtlustatavana jaoskonda.

23. veebruaril sai politsei teate, et Lasnamäel lõi 44-aastane mees korteris oma elukaaslast.

23. veebruaril sai politsei teate, et Lasnamäel lõi 54-aastane mees korteris 57-aastast naist. Politsei viis mehe kahtlustatavana jaoskonda.

24. veebruaril sai politsei teate, et Põhja-Tallinnas 20-aastane mees 38-aastast meest. Politsei viis 20-aastase mehe kahtlustatavana jaoskonda.

24. veebruaril sai politsei teate, et Lasnamäel lõi 33-aastane mees korteris oma isa. Politsei viis mehe kahtlustatavana jaoskonda.

24. veebruaril sai politsei teate, et Põhja-Tallinnas lõi 45-aastane mees korteris 42-aastast meest. Politsei pidas 45-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

22. veebruaril varastati Kesklinnas korterist sülearvuti ja muid esemeid. Kahju on kokku 1090 eurot.

24. veebruaril varastati Põhja-Tallinnas sõidukist jope, mobiiltelefon ja muid esemeid. Kahju on kokku ligi 2100 eurot.

24. veebruaril sai politsei teate, et Lasnamäel lõi 21-aastane mees 35-aastast meest. Politsei pidas 21-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. veebruaril sai politsei teate, et Rae vallas lõi 43-aastane naine korteris oma endist elukaaslast.

Juhtumid piiril

22. veebruari õhtul saabusid Tallinna lennujaama Kiievist neli Ukraina kodanikku, kel puudusid reisi eesmärki õigustavad dokumendid. Piirivalvurid keelasid neil riiki siseneda ja nad lahkusid tagasi Ukrainasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

24. veebruari hommikul teatati, et Põlvas Jaama tänaval on sisse murtud sõiduautosse Audi A6, millel lõhuti süütelukk ning elektrijuhtmed. Esialgse info kohaselt sõidukist midagi ei varastatud. Lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. veebruari hilisõhtul lõi joobes 50-aastane mees linnaliinibussis 16-aastast noormeest. Õnneks noormees viga ei saanud ning meedikute abi ei vajanud. Politsei pidas agressiivse mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis esmalt arestikambrisse kainenema.

Ähvardamine

23. veebruari õhtupoolikul sai politsei väljakutse Elva valda Rämsi külla, kus joobes 36-aastane mees oli relvataolise esemega ähvardanud 27-aastast meest. Keegi vahejuhtumis õnneks viga ei saanud. Politsei pidas ähvardaja kuriteos kahtlustatavana kinni. Eramust leitud kaks õhkrelva toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargus

23. veebruaril teattai, et öö jooksul varastati Tartus Aardla tänava korterist kuldehteid ja alkohoolseid jooke. Sissemurdmise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised

23. veebruari hommikul teatati, et Valgas Jakobi tänava korteris lõi 24-aastane mees tüli käigus 21-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Ööl vastu 23. veebruari puhkes Valgas Pärnu tänava korteris joobes elukaaslaste vahel tüli. Jageluses said kergemalt viga nii 58-aastane mees kui ka 58-aastane naine. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas ta esmalt arestimajja kainenema.

22. veebruaril kella 19.30 paiku teatati politseile, et Tõrvas Aia tänaval puhkes mehe ja naise vahel tüli, mille käigus sai viga 31-aastane naine. Meedikute abi tal õnneks tarvis siiski polnud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises uurimises.

Omavoliline sissetung

22. veebruaril teatati politseile, et Valgas Kungla tänaval on omaniku tahte vastaselt sisse murtud korterisse, kus kõik segamini on paisatud. Lõhkumisega kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. veebruaril puhkes Antsla vallas Rimmi külas kahe joobes mehe vahel tüli, mille käigus lõi joobes 50-aastane mees terava esemega 31-aastast niisamuti alkoholi tarvitanud meest. Meedikud viisid meestest noorema täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse. 50-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni ning toimetai jaoskonda.

Juhtumid piiril

21. veebruari hilisõhtul tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 33-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle sõiduautost leiti tollikontrolli käigus peidetuna 12 000 Valgevene Vabariigi maksumärkidega sigaretti. Maksu- ja tolliamet määras sõidukijuhile rikkumise eest rahatrahvi, tema autost avastatud sigaretid võeti ära ning mees suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

23. veebruaril kella 14 paiku said piirivalvurid teate Peipsi järvel kukkunud keskealise mehe kohta, kes enam omal jõul tagasi kaldale tulla ei suutnud. Sündmusele reageerinud piirivalvepatrull leidis abivajaja 800 meetri kaugusel kaldast, ta võeti hõljukile ning toimetati kaldale, kus teda meedikud juba ootamas olid. 61-aastane järvel õnnetult kukkunud mees viidi täiendavaks tervisekontrolliks traumapunkti.

23. veebruari õhtul kella 19.30 ajal saabus Luhamaa piiripunkti Läti numbrimärgiga Subaru, mida juhtis 38-aastane naine. Piirivalvurid leidsid kontrolli käigus sõiduauto uksetaskust teleskoopnuia, mis on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Piiriametnikud konfiskeerisid külmrelva ning peale menetlustoiminguid lubati juhil teekonda jätkata.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Ajavahemikul 20. veebruar kuni 22. veebruar tungiti Rakvere vallas Tobia külas sisse taluaita ning varastati neli valuvelge koos suverehvidega, laste krossimootorratas ja sõiduauto Peugeot 206. Kahju on 1440 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. veebruaril teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Lehola tänaval tungis 39-aastane mees kallale 28-aastasele naisele ja 31-aastasele naisele.

22. veebruaril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval lõi 15-aastast noormeest tuttav eakaaslane.

22. veebruaril teatati, et Narvas lõi 27-aastane naine korduvalt oma 7-aastast poega ja vigastas oma 4-aastast last.

22. veebruaril teatati, et Narvas Mõisa tänaval löödi 53-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 37-aastase mehe.

23. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Uus tänaval asuvas korteris tungis 49-aastane naine kallale oma 33-aastasele elukaaslasele.

23. veebruaril kell 21.35 teatati, et Jõhvis Mooni tänaval lõi 26-aastane mees 27-aastast meest ja 25-aastast meest. Kella 22.40 lõi sama mees Kaasiku tänaval 33-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

23. veebruaril teatati, et Narvas Raudsilla tänaval asuvas korteris lõi 70-aastast meest tema lapselaps. Politseinikud pidasid 22-aastase mehe kinni.

24. veebruaril teatati politseile tülist 21-aastase naise ja 26-aastase mehe vahel Jõhvis Veski tänaval asuvas korteris. Tüli käigus sai mees vigastada. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

24. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Põhja alleel asuvas korteris tungis 24-aastasele naisele kallale tema endine abikaasa. Politseinikud pidasid 34-aastase mehe kinni.

24. veebruaril teatati, et Narvas Pähklimäe tänaval asuva meelelahutusasutuse juures löödi 30-aastast meest.

24. veebruaril teatati, et Narvas A. Bastrakovi tänaval asuvas korteris lõi 38-aastast naist tema elukaaslane. Politsei pidas 37-aastase mehe kinni.

Vargused

22. veebruaril teatati, et Narvas 26. Juuli tänavale pargitud sõidukist varastati tööriistu. Kahju on 806 eurot.

22. veebruaril teatati, et Narvas Võidu prospektil pargitud sõiduautost varastati tööriistakott, milles olid elektritööriistad. Kahju on 362 eurot.

23. veebruaril teatati, et Narvas Puškini tänavale pargitud sõiduautost varastati tööriistu. Kahju on 1670 eurot.

24. veebruaril teatati, et Jõhvis Narva maanteel asuvas meelelahutusasutuses varastati mobiiltelefon Samsung S8. Kahju on 800 eurot.

Kohtulahendi täitmata jätmine

23. veebruaril teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Salu tänaval rikkus 32-aastane mees talle kohtu poolt määratud lähenemiskeeldu ning otsis kontakti oma abikaasaga olles seda ka varem korduvalt teinud. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtumid piiril

22. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1977. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik. Tuvastati, et mees kasutas talle väljastatud viisat valel eesmärgil ning vedas üle piiri kaupa. Mehele väljastatud viisa oli mõeldud sõprade ja sugulaste külastamiseks. Viisa tunnistati kehtetuks, mees lahkus Venemaale.

22. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1986. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagasi Venemaale.

23. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1977. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagasi Venemaale.

24. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1979. aastal sündinud Serbia Vabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine
24. veebruaril teatati politseile, et Käina aleviku meelelahutusasutuses ründas 22-aastane naine 24-aastast naist ning rüselusele vahele läinud 21-aastast meest. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine

24. veebruaril sai politsei teate, et Haapsalus ründas 21-aastane naine oma 26-aastast abikaasat ja põhjustas sellega füüsilist valu.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

23. veebruaril laekus politseile teade, et Lääneranna vallas lõi 29-aastane mees oma 25-aastast abikaasat ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu. Politsei toimetas mehe arestimajja.

23. veebruaril teatati politseile, et Pärnus ründas 29-aastane naine oma 30-aastast abikaasat ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu ja tervisekahjustuse.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

_______________________________________________________-

Liiklusinfo 25.02.2019

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 21 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

25.02.2019 kella 11.20 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Tallinna maanteel, kus piisavalt sõidutee parema ääre lähistele mitte hoidnud jalgrattur, 64-aastane mees, sai löögi sõiduautolt Kia Sportage, mida juhtis 38-aastane naine. Jalgrattur toimetati Narva haiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Teeolud on muutlikud ning asfaltkate võib vahelduda lumevaiba või jääga. Politsei palub, et juhid võtaksid aega, väldiksid võimalusel möödasõite ning austaksid pikivahet.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.