Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 9. nädala eelinfo (2019-02-25 07:34:50)

Teisipäev, 26. veebruar
  • Kell 13 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis üritus pealkirjaga "Milline on Eesti toidu olevik ja tulevik? Trendid eestlaste ostueelistustes". Avasõnad ütleb maaeluminister Tarmo Tamm. Eesti Konjunktuuriinstituudi (EKI) direktor Marje Josing tutvustab EKI korraldatud Eesti toidukaupade tarbimise teemaliste uuringute "Eesti toidukaupade positsioon siseturul 2018. aastal" ja "Eesti elanike toidukaupade ostueelistused ja hoiakud" tulemusi. Uuringute tutvustusele järgneb arutlusring "Noored ja Eesti toit".

Kolmapäev, 27. veebruar

  • Põllumajandusuuringute Keskuse maamajanduse analüüsi ja maaelu võrgustikutöö osakonna ruumides Lääne-Virumaal Jänedal toimub avatud talude päeva infopäev. Üritusele on oodatud kõik, kes on huvitatud 21. juulil viiendal üle-eestilisel avatud talude päeval oma talude uksed avama.

Neljapäev, 28. veebruar

  • Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai jateadus- ja arendusosakonna juhataja Sirli Pehme osalevad konverentsil "Biomajandus - loovus ja kestlikkus kõigile".

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.