Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused. Liiklusinfo (2019-02-20 08:45:30)

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

18. veebruaril teatati, et 31-aastane mees lõi Kesklinnas Viru tänaval 32-aastast meest ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid 31-aastase mehe kinni.

Juhtum piiril

18. veebruaril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama viis Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Viiele mehele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama kinnisel Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

18. veebruaril kella 12.30 paiku sai politsei väljakutse Jõgeval Aia tänavale, kus 26-aastane naine lõi terava esemega 24-aastast tuttavat naist. Kannatanu pöördus esmaabiks traumapunkti. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Juhtum piiril

18. veebruaril tõkestati Kagu piiripunktides kahe Venemaa Föderatsiooni ja ühe Moldova Vabariigi kodaniku Eestisse sisenemine, sest isikutel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks riigis viibimist.

Piiril väljastati neile sisenemiskeelud ning nad saadeti tagas Vene Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

18. veebruaril teatas Narva elanik, et e-posti teel ähvardas teda tapmisega 44-aastane mees.

Vargused

Ajavahemikul 15. jaanuari kuni 17. veebruar tungiti sisse Kohtla-Nõmmel Klubi teel asuvasse hoonesse ning varastati murutrimmer, bensiinisaag, lihvimismasin Makita. Kahju on 908 eurot.

18. veebruaril teatati, et Narvas Rakvere tänavale pargitud sõidukist varastati arvuti ja kõrvaklapid. Kahju on 1200 eurot.

18. veebruaril teatati, et Narvas Tallinna maanteele pargitud sõidukist varastati tööriistad ja 95 eurot sularaha. Kahju kokku on 245 eurot.

Juhtumid piiril

18. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1979. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta kuus päeva, neist kaks päeva Eestis. Naisele määrati rahatrahv ning ta lahkus Venemaale.

18. veebruaril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1975. aastal ja 2001. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Samuti puudusid meestel asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nad suunati tagasi Venemaale.

18. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1980. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

_________________________________________________

Liiklusinfo 19.02.2019

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Inimvigastustega liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Teeolud on muutlikud ning asfaltkate võib vahelduda lumevaiba või jääga. Politsei palub, et juhid võtaksid aega, väldiksid võimalusel möödasõite ning austaksid pikivahet.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.