Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Retk Keila-Joale Vassiljevi näitust ja Laulasmaale Mikitat vaatama-kuulama (2019-02-14 09:04:35)


Looduse Omnibuss Tallinn
Pühapäeval, 17. veebruaril 2019

Pühapäeval on meil kavas Keila juga ja loss, kus nädal tagasi avati näitus "Ratsa- ja jahimood" Aleksandr Vassiljevi kollektsioonist ning Pärdi keskus Laulasmaal, kus toimub Valdur Mikita Ööülikooli saate avalik salvestus.

Keila-Joa lossiekskursioonil vaatame möödunud nädalal avatud uut näitust "Ratsa- ja jahimood", mis tutvustab Aleksandr Vassiljevi Fondi unikaalse kollektsiooni näitel külastajatele hobuse rolli inimese elus, täpsemalt kahes tähtsamas aristokraatlikus meelelahutuses ‒ jahil ja ratsutamisvõistlustel. Loe näituse kohta lähemalt siit.

Arvo Pärdi keskuses Laulasmaal jagab Valdur Mikita Ööülikooli avalikul salvestusel meiega mõtteid ja isiklikke tähelepanekuid loovusest ja loomingust. Valdur Mikita on kirjanik ja semiootik, tuntud raamatute "Metsik lingvistika", "Lingvistiline mets" ning "Lindvistika ehk metsa see lingvistika" autor.

Täienduseks Keila-Joa lossi ja Arvo Pärdi keskuse külastamisele imetleme ka Eesti üht suurimat Keila juga ja teel Laulasmaale kevade ootel Treppoja kaskaadi.

Buss väljub Rahvusraamatukogu eest kell 12, tagasi Tallinnas kell 19.

Sõidu hind koos Keila-Joa lossi ja Arvo Pärdi keskuse külastamisega täiskasvanutele, sh pensionäridele ja tudengitele 25 eurot, õpilastele 15 eurot. Lastele, kes veel koolis ei käi tasuta.

Registreerimine retked@looduseomnibuss.ee. Info tel. 5647 6297. Vajalik täpne registreerimine, kohtade arv piiratud.

Allikas: Looduse Omnibussi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.