Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo (2019-02-04 08:24:33)

Esmaspäev, 4. veebruar

· Esmaspäeval, 4. veebruaril esineb keskkonnaminister Siim Kiisler Genfis ÜRO keskkonnaassamblee presidendina Geneva Environment Network-i üritusel, kus tutvustab neljanda keskkonnaassamblee visiooni. Lisaks kohtub minister Šveitsi keskkonnaministeeriumi esindajate ja Eesti suursaadikuga.

· Alates esmaspäevast, 4. veebruarist saavad taas kõik 18-30-aastased noored esitada ideid KIKi ressursisäästu konkursile Negavatt. Idee puhul võib tegu olla nii toote kui ka teenusega, mis aitab keskkonda hoida või tõsta sellealast teadlikkust. Seda nii kodus, koolis, linnas või kogu maailmas. Parimad mõtted tehakse kuni 10 000 euro eest ka teoks. Ideede esitamise tähtaeg on 3. märts 2019. Teisipäev, 5. veebruar

· SA Erametsakeskus võtab 5.-25. veebruarini vastu metsaala arengu ja metsade elujõulisuse parandamise investeeringutoetuse taotlusi. Taotluse saab esitada metsaühistu kaudu või läbi e-PRIA. Lisainfo toetatavate tegevuste ja taotlemise tingimuste kohta erametsaportaalist www.eramets.ee/metsameede või kohalikust metsaühistust.

· Teisipäeval, 5. veebruaril avab Keskkonnaagentuur kell 14 Loodusmuuseumis näituse "100 aastat Eesti ilma(teenistust)", mis on avatud sealses trepigaleriis kuni 3. märtsini. Näitusele on kokku kogutud põnevad pildid möödunud aja ilmavaatluste ja -ennustusseadmetest, väljakutest ja legendaarsematest meteoroloogidest. Uudistada saab ka põnevamad Eesti ilmarekordid, näiteks saab teada, kui suur on olnud Eesti rekord-rahetera ning kõrvutada oma pikkust rekordilise lumevaiba kõrgusega.

Neljapäev, 7. veebruar

· Neljpäeval on keskkonnaminister Kiisler ÜRO keskkonnaassamblee presidendina Tansaanias Flipflopi ekspeditsiooni üritusel, mille eesmärk on suurendada teadlikkust mereplasti reostuse kohta. Lisaks kohtub minister kahepoolselt ka Zanzibari riigiametnikega.

Reede, 8. veebruar

· 8.-10. veebruaril osaleb RMK külastuskorraldusosakond koos Sagadi mõisaga Eesti Näituste messikeskuses toimuval turismimessil TOUREST 2019, et tutvustada messikülastajatele Eesti metsapuhkuse pärleid.

Pühapäev, 10. veebruar

· Pühapäeval, 10. veebruaril kutsub Elistvere loomapark tähistama sõbrapäeva loomapargis. Kella 12.00 kuni 15.00-ni saab külastuskeskuses valmistada üllatust sõbrale. Lisaks vesteldakse teemal loom kui sõber. Koos külastajatega jagatakse loomadele sõbralikke suupisteid. Loomapark on avatud 10.00-17.00-ni ja sel päeval pääseb loomaparki kaks ühe hinnaga.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.