Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused. Liiklusinfo 03.01.2019 (2019-01-04 11:19:16)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 74 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 24 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust (üks eluruumidest). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 16 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 148.

Registreeriti viis piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning üks salakaubavedamise juhtum. Eestist saadeti välja üks isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
2. jaanuaril teatati, et Kristiines Kotka tänaval rünnati 23-aastast naist ja tekitati talle valu.

2. detsembril teatati, et 33-aastane mees ründas Kristiines Kännu tänaval asuvas majas oma eksabikaasat, 38-aastast naist.

2. detsembril teatati, et 31-aastane mees ründas Kesklinnas Toom-Kuninga tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 25-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

2. detsembril teatati, et 44-aastane mees lõi Haaberstis Paldiski maanteel asuvas korteris oma abikaasat, 40-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
Ööl vastu 2. jaanuarit teatati, et Keila linnas Eha tänaval asuvas majas toimus ühise alkoholitarbimise käigus konflikt 52-aastase naise ja tema eksabikaasa, 56-aastase mehe vahel, mille käigus lõi mees naist ja tekitas talle kehavigastusi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

30. detsembril avastati, et Jõgeva vallas Torma alevikus on kortermaja lukustamata trepikojast varastatud jalgratas Nishiki. Kahju on 300 eurot.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

2. jaanuari hommikul puhkes Tartus Orava tänava korteris abikaasade vahel kähmlus, milles sai viga joobes 44-aastane naine. Meedikute abi naine siiski ei vajanud ning politsei toimetas ta arestikambrisse kainenema.

1. jaanuari esimestel tundidel teatati politseile, et Tartus Pika tänava korteris lõi 28-aastane mees tuttavat 24-aastast naist.

Vargus

Politseile laekus teade, et detsembrikuu viimasel nädalal varastati Tartus Raudtee tänava korterist Midea õhkkuivati. Kahju on 250 eurot.

Juhtumid piiril

2. jaanuaril kella 12 ajal tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 61-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ööl vastu 3. jaanuari kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Läti numbrimärgiga sõiduautot Volkswagen, kust avastasid elektrišokirelva, mille omamine ja kasutamine on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Piirivalvur konfiskeeris sõidukist avastatud keelatud eseme, masina juhile koostati väärteoprotokoll ning tal lubati seejärel oma teekonda jätkata.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

2. jaanuaril teatati, et Rakvere vallas tungis 46-aastasele naisele kallale tema elukaaslane ning ähvardas teda noaga. Politsei pidas 50-aastase kahtlustatava kinni.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

2. jaanuaril teatati, et Kiviõli linnas Keskpuiesteel tungis 44-aastane mees kallale oma 45-aastasele naisele ja 65-aastasele emale. Politsei toimetas mehe arestimajja kainenema.

2. jaanuaril teatati, et Narva-Jõesuus lasi 19-aastane mees endale õhupüstolist jalga. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

2. jaanuaril teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuvas korteris tekitas 11-aastasele lapsele kehavigastusi tema ema. Politsei pidas 32-aastase naise kahtlustatavana kinni.

2. jaanuaril teatati, et Sillamäel Kesk tänaval tungiti kallale 44-aastasele mehele.

2. jaanuaril teatati, et Narvas Tallinna maanteel lõi 13-aastast poissi võõras mees. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

Ähvardamine

2. jaanuaril teatati, et Sillamäel V. Majakovski tänaval asuvas korteris ähvardas 36-aastast naist noaga tema elukaaslane. Politseinikud pidasid 47-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

2. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1964. sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes juhtis Venemaal registreeritud sõidukit Volvo. Kontrolliks esitas mees võltsitud liikluskindlustuse poliisi. Mehele määrati rahaline karistus.

2. jaanuaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1986. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

2. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et eelmise päeva varahommikul lõi 53-aastane mees Häädemeeste vallas asuva toidukoha parkimisplatsil oma 47-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

2. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et eelmisel päeval tõukas ja tiris Raplas Kauba tänaval asuvas lõbustusasutuses 20-aastane naine teist 20-aastast naist.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

----------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 03.01.2019

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

03.01.2019 kella 09.07 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Elva vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 177. kilomeetril, kus 28-aastane naine sõitis sõiduautoga Škoda Octavia vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Kia Sorento, mida juhtis 48-aastane mees.Škoda juht ja Kias viibinud kaasreisija, 68-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Politsei palub juhtidel varuda sihtpunkti jõudmiseks aega, vältida võimalusel möödasõite ning kindlasti hoida pikivahet.

Miinus- ja plusskraadid muudavad teeolud keeruliseks. Kiirus tuleb valida vastavalt teeoludele ning tuleb arvestada võimalusega, et teedel võib olla suuremaid oksi ja puid.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.