Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2018-12-20 08:15:26)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 30 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 21 vargust (kuus eluruumidest, üks sõidukist). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 11 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 112 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
18. detsembril teatati, et alkoholijoobes 31-aastane mees lõi Mustamäel Siili tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 28-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

Avaliku korra raske rikkumine
18. detsembril teatati, et alkoholijoobes 34-aastane mees ähvardas Põhja-Tallinnas Amburi tänaval 36-aastast meest. Politseinikud pidasid 34-aastase mehe kinni.

Vargus
18. detsembril teatati, et Pirital Hunditubaka teel on varastatud kaablirull. Kahju on 1700 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
18. detsembril teatati, et Tabasalu alevikus Ranna teel toimus konflikt kolme mehe vahel, mille käigus sai 40-aastane mees kehavigastusi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 7. detsembri õhtul lõi alkoholi tarvitanud poeg Põltsamaal Kalda tänava korteris oma 77-aastast ema. Naine sai viga ning meedikud andsid talle esmaabi kohapeal. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises uurimises.

Tartumaa

Kelmus

18. detsembril teatas 24-aastane Tartu mees politseile, et leidis oktoobrikuu lõpus ühest interneti müügiportaalist Playstationi mängukonsooli, mida soovis osta. Mees leppis tehingu müüjaga kokku ning kandis talle soovitud toote eest 320 eurot. Paraku ei saanud mees ei lubatud mängukonsooli ega ole tagasi saanud ka toote eest tasutud raha. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile teatati, et 13. detsembril lõi 42-aastane joobes mees Tartus Rahu tänava korteris oma 41-aastast abikaasat, kes sai viga ning pöördus esmaabiks traumapunkti.

Juhtum piiril

18. detsembri hilisõhtul tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 28-aastasel Ukraina kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed, samuti puudusid isikul vajalikud dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

18. detsembril teatati, et Sillamäel Viru puiesteel asuvas korterelamu trepikojas tungis 18-aastasele neiule kallale tema 27-aastane endine poiss-sõber.

18. detsembril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris tekkinud tüli käigus lõi 76-aastane mees haamriga oma 43-aastast poega.

Juhtumid piiril

18. detsembril kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestisse sisenemisel Venemaa Föderatsiooni registreerimismärgiga sõiduautot Toyota, mida juhtis 1981. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Roolis olnud mees esitas kontrolliks liikluskindlustuspoliisi, mis oli osaliselt võltsitud. Välismaalasele määrati rahaline karistus. Pärast seda, kui sõidukile oli vormistatud uus kindlustus, lubati mehel koos sõidukiga siseneda Eesti Vabariiki.

18. detsembril kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestisse sisenemisel Venemaa Föderatsiooni registreerimismärgiga sõiduautot Toyota, mida juhtis 1964. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Roolis olnud mees esitas kontrolliks liikluskindlustuspoliisi, mis oli osaliselt võltsitud. Välismaalasele määrati rahaline karistus. Pärast seda, kui sõidukile oli vormistatud uus kindlustus, lubati mehel koos sõidukiga siseneda Eesti Vabariiki.

18. detsembril kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestist väljumisel 1957. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikku. Kuna tegemist oli tagaotsitavaga, peeti mees kinni ja anti üle Narva politseijaoskonnale.

18. detsembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1986. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Mehe ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged ja tal puudusid asjakohased dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Röövimine

18. detsembril alustati kriminaalmenetlus selles, et 16. detsembril sai politsei teate, et Pärnus tungisid seni tuvastamata isikud kallale 25-aastasele mehele, kellelt võeti ära käekell, dokumendid ja rahakott koos sularahaga. Tekitatud kahju on täpsustamisel.

Raplamaa

Vargus

18. detsembril alustati kriminaalmenetlus selles, et Purku külas tungiti ukse lahti kangutamise teel sisse talu keldrisse ja varastati sealt alkohoolseid jooke ligi 250 euro väärtuses. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 55-aastase mehe.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 19.12.2018

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 10 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

19.12.2018 kell 15.00 toimus liiklusõnnetus Sillamäel Geoloogia tn ja Tallinn-Narva maantee ristmikul, kus 67-aastane mees sooritas sõidukiga Suzuki Jimmy parempööret peateele ning valesti valitud sõidukiiruse tõttu tegi sõiduk pirueti ja peatus vastassuuna vööndis, kus põrkas kokku 37-aastase mehe juhitud veoauto MAN haagisega. Suzuki juht toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

19.12.2018 kell 16.47 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Kupu külas Jõelähtme-Kemba tee 27. kilomeetril, kus 47-aastase mehe juhitud sõiduauto Citroen Berlingo põrkas kokku kõrvalteelt lähenenud sõiduautoga Peugeot 407, mida juhtis 26-aastane mees. Peugeot juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

19.12.2018 kell 18.04 toimus liiklusõnnetus Viljandis Uus ja Lossi tänava ristmikul, kus sõiduautot Mitsubishi Lancer juhtinud 81-aastane mees ei andnud teed sõiduautole Honda CR-V, mida juhtis 39-aastane naine. Mitsubishis viibinud 92-aastane naine toimetati Viljandi Haiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Politsei tuletab meelde, et alkohol ja sõiduki juhtimine ei käi kokku. Pühade eel on lähedastel, tuttavatel või kaasliiklejatel võimalus õigel ajal sekkuda ja hullem ära hoida. Enne peole sõitmist tuleks kokku leppida, kes seltskonna turvaliselt koju toimetab. Rahulikke pühi.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.