Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused. Liiklusinfo 11.12.2018 (2018-12-12 09:18:31)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 63 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 26 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 15 vargust. Registreeriti 8 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Tabati 15 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 162.

Registreeriti 6 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu. Eestist saadeti välja kaks isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

10. detsembril teatati, et Kesklinnas Aia tänaval lõi 28-aastane mees 21-aastast meest. Politseinikud pidasid 28-aastase mehe kinni.

10. detsembril teatati, et Kesklinnas Suur-Ameerika tänaval asuvas kortermajas lõi 41-aastane mees 24-aastast meest.

Harjumaa

Vargus

10. detsembril teatati, et Jõelähtme vallas Loo alevikus varastati ehitustööriistu. Esialgne kahju on 7350 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Valeraha teade

7. detsembril avastati Jõgeval Suure tänava pangaautomaadist võltsimistunnustega 50-eurone rahatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Tartumaa

Vargused

Politseile teatati, et 27. novembril varastati Kambja alevikus Kase tänava elamu abihoonest elektrilisi tööriistu. Kahju on 6470 eurot.

9. detsembril varastati Tartus Turu tänava bussijaama juurest iPhone mobiiltelefon. Kahju on 250 eurot.

IDA PREFEKTUUR


Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. detsembri hilisõhtul lõi 45-aastane mees Kohtla-Järvel Keskalleel oma 36-aastast elukaaslast. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

Vargused

10. detsembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvast korterist varastati ajavahemikul 2. detsembrist 9. detsembrini erinevaid kuldehteid. Kahju on üle 3240 euro.

10. detsembril teatati politseile, et 9. detsembril varastati Jõhvis Rakvere tänaval asuvas meelelahutusasutuses käekell. Kahju on 1500 eurot.

Juhtumid piiril

10. detsembri hilisõhtul avastas Narva kordoni patrull Narva jõe kaldal kaks musta kilesse pakitud kasti, milles oli 12 000 maksumärkideta sigaretti.

10. detsembril saabusid Venemaa Föderatsioonist sõiduautoga Narva-1 piiripunkti neli Venemaa Föderatsiooni kodanikku: 1961. aastal sündinud mees, 1965. aastal sündinud naine, 2000. aastal sündinud naine ja 2000. aastal sündinud mees, kellel polnud kehtivat viisat. Välismaalastele väljastati sisenemiskeelud ja nad suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

10. detsembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1966. aastal ja 1998. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikke. Meeste ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged ja neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Välismaalastele väljastati sisenemiskeelud ja nad suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. detsembril sai politsei teate, et Pärnus Vanapargi tänaval lõi seni tuvastamata mees 48-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 11.12.2018

Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 6 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

11.12.2018 kella 16.09 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse pst ja Koskla tn ristmikul, kus 57-aastane naine sõitis sõiduautoga Volkswagen Sharan foori keelava tulega otsa ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 25-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

11.12.2018 kella 18.00 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Laagna tee ja Varraku silla ristmikul, kus 30-aastane mees ei andnud sõiduautoga Renault Megane teed peateel liikunud sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 29-aastane mees. Toyotas viibinud kaasreisija, 2-aastane poiss toimetati Tallinna Lastehaiglasse kontrolli.

Ärandatud sõidukid

nr

Politseiasutus

sõiduki mark

sõiduki värv

reg-nr

väljalaske aasta

1

Lääne prefektuur

Scania R164 (sadulveok)

must

787BFZ

2002

Leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Detsembrist on talverehvid kohustuslikud. Kuid talverehvid ükski ei aita talvistel teedel püsida. Lisaks tuleb hoida pikivahet ja sõita kiirusel, mis on teeoludele vastavad.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibue
roo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000



Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.