Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2018-12-11 10:17:21)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud nädalavahetusel 144 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks tapmine, neli avaliku korra rasket rikkumist, 33 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 23 vargust. Registreeriti 13 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 19 inimest, neist üks joobes juhi süül. Tabati 41 alkoholijoobes ning kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 317. Nädala jooksul registreeriti kaks euro võltsimisega seotud kuritegu.

Registreeriti 11 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, kaks Schengeni viisaeeskirja ja kaks piirirežiimi rikkumist. Eestist saadeti välja üks isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. detsembril teatati, et elukaaslane lõi Kesklinnas Sadama tänaval 23-aastast naist ja tekitati talle valu.

7. detsembril teatati, et alkoholijoobes 50-aastane naine lõi Põhja-Tallinnas Randla tänaval endale tuttavat 42-aastast meest ja tekitas talle valu.


7. detsembril teatati, et Kesklinnas A. Weizenbergi tänaval löödi 26-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

Ööl vastu 7. detsembrit teatati, et 48-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Kopli tänaval 26-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 48-aastase mehe kinni.

Ööl vastu 7. detsembrit teatati, et Kesklinnas Harju tänaval asuvas meelelahutusasutuses löödi 24-aastast meest.

Ööl vastu 7. detsembrit teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel löödi 25-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

Ööl vastu 8. detsembrit teatati, et Kesklinnas Kohila tänaval löödi 23-aastast naist ja tekitati talle valu.

Ööl vastu 8. detsembrit teatati, et 44-aastane mees lõi Kesklinnas Liivalaia tänaval oma elukaaslast, 42-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Ööl vastu 8. detsembrit teatati, et alkoholijoobes 28-aastane mees lõi Haaberstis Moonalao tänaval 42-aastast meest.

Ööl vastu 8. detsembrit teatati, et Kesklinnas Vana-Posti tänaval löödi 26-aastast meest ja 25-aastat meest tekitati neile kehavigastusi.

Ööl vastu 8. detsembrit teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas meelelahutusasutuse ees löödi 32-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

Ööl vastu 8. detsembrit teatati, et 39-aastane mees lõi Kesklinnas Suur-Ameerika tänaval asuvas korteris oma ema, 58-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

8. detsembril teatati, et alkoholijoobes 32-aastane mees lõi Kesklinnas Asula tänaval oma elukaaslast, 28-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

8. detsembril teatati, et alkoholijoobes 43-aastane naine lõi Nõmmel Hirve tänaval oma endist elukaaslast, samuti alkoholijoobes 46-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

8. detsembril teatati, et 48-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Erika tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 50-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

8. detsembril teatati, et alkoholijoobes 55-aastane mees lõi Haaberstis Taludevahe tänaval samuti alkoholijoobes 49-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. detsembril teatati, et 41-aastane naine ründas Põhja-Tallinnas Ehte tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 45-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

9. detsembril teatati, et 32-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Madala tänaval oma elukaaslast, 30-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. detsembril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvas korteris toimub konflikt elukaaslaste, 35-aastase mehe ja 38-aastase naise vahel. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Ähvardamine
Ööl vastu 7. detsembrit teatati, et alkoholijoobes 65-aastane mees ähvardas Kesklinnas Kristiine tänaval oma ema, 86-aastast naist. Politseinikud toimetasid mehe kainenema.

Vargus
Ööl vastu 7. detsembril teatati, et Roobuka külas Roheluse teel tungiti sisse kauplusse. Kahju on 2500 eurot.

8. detsembril teatati, et Lasnamäel Meeliku tänaval varastati kilbiruumist telekommunikatsiooniseadmeid. Kahju on 1500 eurot.

9. detsembril teatati, et Kesklinnas Juhkentali tänaval asuvas majutusasutuses varastas kahjusaajale väidetavalt tuttav mees taskust 1950 eurot sularaha.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. detsembril teatati, et 54-aastane mees lõi Nabala külas Tihase teel oma ema, 83-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

8. detsembril teatati, et Hüüru külas Tamme tänaval ründas 29-aastane mees endale tuttavat 40-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Ähvardamine
Ööl vastu 8. detsembrit teatati, et 21-aastane mees ähvardas Kose alevikus Soone tänaval oma endist elukaaslast, 22-aastast naist.

Juhtumid piiril
8. detsembril leiti Tallinna sadamas Soome kodanikult kasteet ja teleskoopnui. Mehelt võeti Eestis tsiviilkäibes keelatud relvad ära.

9. detsembri õhtust 10. detsembri varahommikuni toimus Paldiski Põhjasadamas PPA ning Maksu- ja Tolliameti (MTA) ühisreid, mille käigus kontrolliti 2 reisilaeva, nendest 168 veoautot, 7 sõiduautot ja 19 tavareisijat. Kümne veoauto puhul oli maksmata teetasu, lisaks avastati kaheksa liiklusseaduse nõuete rikkumist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 9. detsembrit puhkes Tartus Anne tänava pubis kaklus, milles sai viga 28-aastane mees. Politsei pidas sündmuskohal kinnijoobes 34-aastase mehe ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Vargus

Ööl vastu 8. detsembrit varastati Kambja vallas Räni aleviku eramust ehitustööriistu. Kahju on umbes 4000 eurot.

Valgamaa

Vargus

8. detsembril avastati, et Valgas Kungla tänava kirikust on varastatud Kärcheri tekstiilipesur. Kahju on 409 eurot.

Juhtumid piiril

7. detsembril peale kella 11 avastasid Piusa kordoni piirivalvurid piiriäärsel alal ühe inimese liikumise. Sündmuskohale liikunud piirivalvepatrull pidas piiriribal liikunud Eesti kodaniku kinni ning toimetas ta menetlustoiminguteks kordonisse. 44-aastasele mehele määrati piiriribal ebaseadusliku viibimise eest 40-eurone rahatrahv.

7. detsembri keskpäeval tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Valgevene Vabariigi kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Meeste viisad tunnistati kehtetuks ning isikud saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

8. detsembril kella 19.25 ajal kontrolliti Koidula piiripunktis riiki saabumisel Eesti Vabariigi registreerimismärkidega sõiduautot Volkswagen Passat, mida juhtis 57-aastane eestlane. Tollikontrolli käigus leiti sõidukist peidetuna 1700 Venemaa Föderatsiooni maksumärkidega sigaretti. Juhtumiga tegeleb Maksu- ja Tolliamet.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Röövimine

8. detsembril teatati, et Kohtla-Järvel Mõisa teel tungiti kallale 54-aastasele mehele ning tema taskust varastati rahakott, milles olid dokumendid ja pangakaart.

Kehalised väärkohtlemised

7. detsembril teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Tammiku põigul lõi 68-aastastast meest 37-aastane mees.

7. detsembril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas bussipeatuses tungis 46-aastasele bussijuhile kallale 18-aastane alkoholijoobes noormees, kelle politsei kuriteos kahtlustatavana kinni pidas.

7. detsembril teatati, et Sillamäel Kajaka tänaval asuvas korteris tungis 44-aastasele naisele kallale tema elukaaslane. Politsei pidas 59-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

7. detsembril teatati, et Narvas A-A. Tiimanni tänaval asuvas korteris tungis 49-aastasele mehele kallale 33-aastane mees. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

8. detsembril teatati, et Kohtla-Järvel Uuel tänaval asuvas korteris tungis 41-aastasele naisele kallale tema elukaaslane. Politsei pidas 47-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

8. detsembril teatati, et Toila vallas Kohtla-Nõmme alevis tungis 41-aastasele naisele kallale tema 41-aastane abikaasa.

8. detsembril teatati, et Sillamäel Kesk tänaval asuvas korteris tungis 54-aastasele naisele kallale tema poeg. Politsei pidas 28-aastase kahtlustatava kinni.

8. detsembril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas ühiselamus lõi 31-aastast naist tema 35-aastane elukaaslane.

8. detsembril teatati kaklusest Narvas Kreenholmi tänaval, mille käigus said viga kaks meest, 31-aastane ja 23-aastane.

9. detsembril teatati, et Jõhvi linnas Rakvere tänaval tungisid 37-aastasele naisele kallale kaks tuttavat naist.

9. detsembril teatati, et Kiviõli linnas Võidu tänaval asuva korterelamu trepikojas tungis 32-aastasele mehele kallale 57-aastane mees.

9. detsembril teatati, et Kohtla-Järvel Tehnika põigul asuvas majas tungis 43-aastasele naisele kallale tema abikaasa. Politsei pidas 46-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

9. detsembril teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Maleva tänaval asuvas korteris tekkis tüli elukaaslaste vahel. Tüli käigus lükkas 44-aastane mees 40-aastast naist, kes kukkus ja sai viga. Politsei toimetas mõlemad arestimajja kainenema.

9. detsembril teatati, et Sillamäel Kesk tänaval lõi 17-aastast noormeest tema 20-aastane vend. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

9. detsembril teatati, et Narvas Fama tänaval tungiti kallale 25-aastasele mehele.

9. detsembril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris tungis 22-aastasele naisele kallale tema 23-aastane elukaaslane.

9. detsembril teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuvas korteris lõi 56-aastast naist tema 56-aastane elukaaslane.

9. detsembril teatati, et Narvas 26. juuli tänaval lõi 32-aastast naist tema elukaaslase vend. Politsei pidas 42-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

9. detsembril teatati, et Narvas Joala tänaval asuvas korteris ähvardas 49-aastast naist noaga tema endine abikaasa. Politsei pidas 48-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

7. detsembril teatati, et Sillamäel Ranna tänaval varastati sõiduauto Volkswagen Caravelle, mille maksumus oli 2000 eurot ning Viru puisteel varastati Volkswagen Multivan, mille maksumus oli 1500 eurot. Sõidukid leiti 8. detsembri hommikul metsateelt, kus need olid tules hävinud.

7. detsembril teatati, et Sillamäel Mere puiesteel taheti ärandada sõiduauto Mercedes-Benz Sprinter, kuid katse luhtus ning varastati hoopis automakk.

Ajavahemikul 1. november kuni 7. detsember tungiti sisse Narvas Kreenholmi tänaval pargitus sõiduautosse ning varastati puurvasar ja saag Makita. Kahju on 300 eurot.

Juhtumid piiril

7. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1971. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes juhtis sõiduautot Jeep. Mees esitas kontrolliks võltsitud liikluskindlustuse poliisi. Mehele määrati rahatrahv ning ta naasis Venemaale.

8. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1968. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta kaks päeva. Mehele määrati rahatrahv ning ta lahkus Venemaale.

9. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1993. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

8. detsembril sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas Dirhami külas lõi 32-aastane mees tekkinud konflikti käigus talle tuttavat 69-aastast meest. Politsei pidas 32-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

7. detsembril sai politsei teate, Pärnus Metsa tänaval tõukas ja lõi tekkinud konflikti käigus seni tuvastamata mees 71-aastast naist.

8. detsembril sai politsei teate, et Pärnus Laine tänaval lõi 36-aastane mees oma 33-aastast elukaaslast.

Avaliku korra raske rikkumine

8. detsembril sai politsei teate, et Pärnus Rüütli tänaval lõi seni tuvastamata mees 23-aastast meest.

Omastamine

7. detsembril alustati kriminaalmenetlus selles, et novembrikuu jooksul on Pärnus Savi tänaval asuvalt laopinnalt ära viidud üle 1000m² kandeplekki. Esialgne tekitatud kahju on ligi 3500 eurot.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

7. detsembril sai politsei teate, et Järvakandi alevis Vabaduse tänaval lõi 46-aastane mees oma 63-aastast elukaaslast, kes sai viga.

9. detsembril sai politsei teate, et Raplas Jaama tänaval asuvas korteris lõid 32-aastane naine, 31-aastane mees ja 42-aastane naine neile tuttavat 33-aastast naist.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.