Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused. Liiklusuudised 29.11.2018 (2018-11-30 09:06:48)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 139 väärtegu.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu ning üks inimese saadeti Eestist välja. Registreeriti kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehaline väärkohtlemine

28. novembril teatati, et Kesklinnas Pikkal tänaval lõi 34-aastane mees 29-aastast meest.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. novembril teatati, et Ämari alevikus Lennu tänaval asuvas korteris lõi 32-aastane mees oma abikaasat, 29-aastast naist.

28. novembril teatati, et Maardus Veeru tänaval asuvas korteris lõi alkoholijoobes 48-aastane mees käega kasupoega,15-aastast noormeest näkku. Politseinikud pidasid 48-aastase mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Omastamine

Politseile laekus teade, et 28. novembril omastati Jõgeval Suure tänava kaupluses maha kukkunud rahakott. Kahju on 303 eurot.

Kelmus

27. novembril laekus politseile teade, et ühe ettevõtte pangakontolt on esindaja teadmata raha võetud. Kahju on 2190 eurot.

Tartumaa

Vargused

23. novembril varastati Tartus Võru tänava kortermaja rattaparklast punast värvi jalgratas Kelly`s Harmony. Kahju on 500 eurot.

Politseile teatati, et 24. novembril varastati Tartus Vallikraavi tänava meelelahutusasutuses 22-aastase naise mantlitaskust mobiiltelefon. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

28. novembri õhtul tõukas 55-aastane joobes mees Valga vallas Tsirguliina aleviku korteris oma 76-aastast ema, kes oli napsitanud poega ja tema külalisi korrale kutsunud. Eakas naine kukkus sedavõrd õnnetult, et meedikutel tuli ta täiendavaks esmaabiks haiglasse viia. Politsei pidas 55-aastase joobes mehe kohapeal kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Ajavahemikul 21. november kuni 26. november varastati Väike-Maarja vallas Vao külas asuvalt kinnistult õhukompressor, puidu treipink, ventilaatori mootor ja muid esemeid. Kahju on 840 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. novembril teatati, et Mäetaguse alevikus asuvas korteris tungis 39-aastasele naisele kallale tema elukaaslane. Politsei pidas 54-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

28. novembril teatati, et Narva-Jõesuu linnas asuvas korteris ähvardas 50-aastast naist tapmisega tuttav mees.

Juhtum piiril

28. novembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1991. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik ja 1960. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei-ja Piirivalveameti teade

__________________________________________________________

Liiklusuudised 29.11.2018

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 narko- ja 4 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

29.11.2018 kella 16.25 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Linnamäe tee 17 juures, kus 33-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota Rav 4 tagant otsa sõiduautole Mitsubishi Eclipse Cross, mida juhtis 36-aastane naine. Mitsubishi juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Detsembrist on talverehvid kohustuslikud. Kuid talverehvid ükski ei aita talvistel teedel püsida. Lisaks tuleb hoida piki vahet ja sõita kiirusel, mis on teeoludele vastavad.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusuudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.