Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-11-08 07:04:06)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 65 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 18 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 13 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 212.

Registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja Eestist saadeti välja üks isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
6. novembri öösel teatati, et alkoholijoobes 25-aastane mees ründas Kristiines Kotka tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 29-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 25. oktoobril varastati Põltsamaal Tartu maanteel asuvast toidukauplusest kalatooteid, kohviube ja alkohoolseid jooke. Kahju on 226 eurot.

Juhtum piiril

6. novembril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud ühes tolliametnikega Valgamaa erinevaid ehitusettevõtteid selgitamaks, kas sealsetel töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja siin töötamiseks. Reidil kontrolliti ühtekokku 34 juriidilist ja 94 füüsilist isikut eri rahvusest. Rikkumisi kontrollkäigul ei tuvastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. novembril lõi Narvas Mõisa tänaval asuva meelelahutusasutuse hoovis tundmatu isik 26-aastast meest noaga jalga.

6. novembril lõi Narvas tänaval 26-aastane mees oma endist elukaaslast, 28-aastast naist.

6. novembril lõi Narvas kodus 35-aastane mees oma 59-aastat ema.

6. novembril tuli Kohta-Järvel kodus 58-aastane mees kallale oma 83-aastale emale.

Vargus

6. novembril varastati Alutaguse vallas Mäetaguse alevikus neli ekskavaatori kütusepritsi. Kahju on umbes 4000 eurot.

Juhtumid piiril

6. novembril soovis 1973. aastal sündinud Eesti Vabariigi määratlemata kodakondsusega mees Narva-1 piiripunktist suunduda Venemaale. Kuna mees oli väga tugevas alkoholijoobes ja ei suutnud iseseisvalt kõndida, ta anti üle Narva politseijaoskonna patrullile.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

6. novembri õhtul sai politsei teate, et Raplas löödi kaupluse ees 56-aastast meest. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni 20- ja 22-aastased mehed.

Pärnumaa

Vargused

7. novembri hommikul sai politsei teate, et Pärnu linnas on öö jooksul varastatud sõiduauto Toyota Avensis. Kahju on 26000 eurot.

7. novembri hommikul sai politsei teate, et Pärnu linnas on öö jooksul varastatud sõiduauto Volkswagen Passat. Kahju on täpsustamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

Liiklusinfo

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 7 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

07.11.2018 kell 16.25 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Männiku tee 6 juures, kus 51-aastane naine sõitis sõiduautoga Ford Sharan otsa parklas liikunud jalakäijale, 68-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

07.11.2018 kell 16.54 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Pae ja Väike-Saale tänavate ristmikul, kus tundmatu sõiduauto pärast järsult pidurdanud 64-aastase mehe juhitud bussis Man Hons City G kukkus reisija, 68-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

07.11.2018 kella 17.20 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Viljandi vallas Viljandi - Rõngu maantee 41. kilomeetril, kus 78-aastane mees sõitis sõiduautoga Ford Fiesta tagant otsa sõiduteel seisnud haagisega metsaveoautole Volvo FH, mida juhtis 42-aastane mees. Fordi kaasreisija, 75-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi. Liiklusõnnetuse ajal oli sündmuskohal tihe udu.

Ärandatud sõidukid

nr

Politseiasutus

sõiduki mark

sõiduki värv

reg-nr

väljalaske aasta

1.

Lääne prefektuur

Toyota Avensis

hall

170BXB

2018

2

Lääne prefektuur

Volkswagen Passat Variant

must

969BNL

2015

Leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Pimedus, külmakraadid ja sademed muudavad liiklejate elu raskeks. Politsei palub, et sõidukiomanikud vahetaksid esimesel võimalusel suverehvid talviste vastu ning vaataksid üle, kas sõiduki kojamehed ja tuled on seisukorras, mis lubab lume ja pimeduse vastu täisvõimsusel võidelda. Ka autojuht on jalakäija, seega peab iga liikleja küljes rippuma vähemalt üks helkur.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-
kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.