Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi uus asekantsler on Kristi Klaas (2018-11-02 15:33:46)

 

Keskkonnaministeeriumi kliima ja strateegilise planeerimise asekantsleri ametis on tänasest Kristi Klaas.

Kristi Klaas on Keskkonnaministeeriumis töötanud 2002. aastast. Viimased neli ja pool aastat oli ta erialadiplomaat - keskkonnanõunik esmalt Eesti Vabariigi alalises esinduses OECD juures ja alates 2016. aastast Eesti Vabariigi alalises esinduses Euroopa Liidu juures.

Kristi Klaas andis keskkonna- ja kalandustiimi juhina suure panuse ka Eesti ELi Nõukogu eesistumisse.

"Kristi Klaasil oli suur roll selles, et meie eesistumine kujunes edukaks, et sõlmitud said üliolulised kliimakokkulepped," märkis keskkonnaminister Siim Kiisler. "Mul on rõõm, et nüüd lisandub rahvusvahelist kogemust ministeeriumi juhtimisse."

Kristi Klaas näeb oma suurimate väljakutsetena uues ametis kliimapoliitika kui võtmetähtsusega valdkonna sujuvat lõimimist teiste poliitikatega. "See on oluline, sest ainult nii on võimalik saavutada kasvuhoonegaaside heite vähendamise eesmärgid," rõhutas Klaas. Ta lisas, et fookuses hakkavad olema ka Euroopa Liidu uue mitmeaastase finantsraamistiku läbirääkimised, mis praegu käivad. "Meie rahastamisotsused peavad olema kooskõlas pikaajaliste strateegiliste eesmärkidega," nentis Klaas.

Keskkonnaministeeriumis on viis asekantslerit. Keskkonnakasutuse valdkonna asekantsler on Harry Liiv, eluslooduse valdkonna asekantsler Marku Lamp. Kahe asekantsleri - tugiteenuste ja maapoliitika asekantsleri ning keskkonnakorralduse ja välissuhete asekantsleri - ametikohtade konkursid on praegu pooleli.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 2.11.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.