Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-11-01 23:30:30)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 113 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, üks raske tervisekahjustuse tekitamine, 59 varavastast kuritegu, sealhulgas 49 vargust (kolm eluruumidest ja kaks sõidukitest). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 10 alkoholi- ja kolm narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 194 väärtegu.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

31. oktoobril teatati, et Kesklinnas Kristiina tänaval varastati garaažist ehitustööriistu. Esialgne kahju on 3000 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Omavoliline sissetung

31. oktoobri pealelõunal teatas 24-aastane mees politseile, et kaks tuttavat tungisid Jõgeval Pargi tänaval tema korterisse, lõid teda ning nõudsid korterivõtmeid ja üüriraha. Konflikti käigus andis kannatanu meestele korterivõtmed, mispeale sissetungijad lahkusid. Kannatanu pöördus esmaabiks Jõgeva haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Vargus

Ööl vastu 31. oktoobrit varastati Jõgeva alevikus M. Pilli tänava maja hoovist kaks punast muruniidukit. Kahju on 400 eurot.

Tartumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

31. oktoobril laekus politseile teade, et Kambja vallast Kullaga küla puhkemajast toimetasid meedikud haiglaravile 53-aastase mehe, kelle suhtes võidi kasutada vägivalda. Politsei alustas vigastuste tekkimise ja muude asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust raske tervisekahjustuse tekitamist käsitleva paragrahvi järgi. Kuriteos kahtlustatavana kedagi veel üle kuulatud ei ole.

Vargus

Politseile laekus teade, et 26. oktoobril varastati Tartus Anne tänava kaupluses rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on 400 eurot.

Kelmus

31. oktoobril laekus politseile teade, et 49-aastase Tartus elava mehe pangakontolt on esialgsetel andmetel tema endine abikaasa oma kontole kandnud 2000 eurot.

Valgamaa

Vargus

30. oktoobril teatati, et Valgas Laial tänaval murti sisse keldriboksi, kust varastati sportjalgratas. Kahju on 2000 eurot.

Juhtumid piiril

31. oktoobril kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis 35-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudusid sobivad dokumendid põhjendamaks oma reisi eesmärki ja tingimusi. Tal tõkestati Eestisse sisenemine ning ta suunati tagasi Venemaale.

31. oktoobri õhtul saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 44-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärgi kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati mehele sisenemisekeeld ning ta saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

31. oktoobril teatati, et Narvas A-A. Tiimanni tänaval ähvardati 32-aastast meest granaaditaolise esemega. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe. Tuvastati, et tegu oli granaadi maketiga.

Kehalised väärkohtlemised

29. oktoobril löödi Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Puru teel 59-aastast meest.

31. oktoobril teatati politseile tülist Narvas Rakvere tänaval asuvas korteris, kus 30-aastane mees tungis kallale oma 32-aastasele abikaasale ning ähvardas teda. Osapooled olid joobes. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

31. oktoobril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas kaupluses lõi 13-aastast poissi võõras naine.

Vargus

31. oktoobril teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Toome puiesteel asuvast ruumist viidi minema mööblit, arvuti ja printer ning erinevaid dokumente. Kahju on 3260 eurot.

Juhtum piiril

31. oktoobril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1957. aastal ja 1951. aastal sündinud Ukraina kodanikud, kellel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

31. oktoobril sai politsei teate, et 43-aastane mees võttis Pärnus Pikal tänaval asuvast kauplusest alkohoolseid jooke ja möödus kassast kauba eest tasumata. Mees peeti kaupluse turvatöötajate poolt kinni ja anti üle politseile.

31. oktoobril sai politsei teate, et Treimani külas on lukustamata ukse avamise teel sisenetud keldriboksi ja varastatud sealt mootorsaag ja laserlood. Tekitatud kahju on ligi 230 eurot.

Raplamaa

Vargus

31. oktoobril sai politsei teate, et Kohila vallas on ukse lahtimurdmise teel sisenetud suvilasse ja varastatud erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud varaline kahju on 1500 eurot.

Saaremaa

Vargus

31. oktoobril sai politsei teate, et Saaremaal Kaunispe külas on ukseklaasi lõhkumise teel tungitud sisse tallu ja varastatud sealt fotoaparaat Nikon. Tekitatud kahju on 600 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA 1.11.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.