Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2018-10-29 18:41:21)

 

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 144 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra rikkumine, 40 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (kolm eluruumidest, üks sõidukitest). Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada üheksa inimest. Tabati 46 alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 352 väärtegu.

Piiril väljastati 13 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja neli inimest. Tuvastati üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja kaks salakaubajuhtumit.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
27. oktoobri öösel teatati, et Kesklinnas Aia tänaval asuvas meelelahutusasutuses toimus konflikt 34-aastase mehe ja 26-aastase mehe vahel.

 

27. oktoobri öösel teatati, et Kristiines Mustamäel teel asuvas meelelahutusasutuses löödi 32-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

 

27. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 45-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Kolde puiesteel oma elukaaslast, 49-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

27. oktoobri öösel teatati, et alkoholijoobes 35-aastane mees lõi Kristiines Välja tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 32-aastast naist.

 

27. oktoobril teatati, et 43-aastane mees ründas Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris oma endist elukaaslast, 42-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

 

27. oktoobril teatati, et 53-aastast meest lõi Lasnamäel Pikri tänaval asuvas korteris tema tütrele tuttav mees.

 

27. oktoobril teatati, et Mustamäel Vilde teel löödi noaga kõhtu alkoholijoobes 36-aastast meest. Kiirabi toimetas mehe haiglasse, tema vigastused ei ole eluohtlikud.

 

27. oktoobril teatati, et väidetavalt tundmatu mees lõi Põhja-Tallinnas Kopli tänaval 38-aastast meest ja tekitas talle valu.

 

27. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 30-aastane mees lõi Lasnamäel Muhu tänaval oma elukaaslast, 18-aastast naist.

 

28. oktoobril teatati, et 18-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris oma alkoholijoobes isa, 47-aastast meest.

 

28. oktoobril teatati, et 44-aastane mees lõi Lasnamäel M. Härma tänaval asuvas korteris oma ema, 69-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

 

28. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 39-aastane naine lõi Kesklinnas Raua tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 52-aastast meest ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid naise kinni.

28. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Kalamaja tänaval asuvas korteris löödi 42-aastast naist ja tekitati talle kehavigastusi.

 

Ähvardamine

28. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 52-aastane mees ähvardas noaga 42-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
26. oktoobril teatati, et väidetavalt tundmatu mees lõi Haabneeme alevikus Randvere teel 73-aastast naist.

27. oktoobril teatati, et Kiisa alevikus Kiisapalu teel toimus ühise alkoholitarbimise käigus konflikt elukaaslaste, 42-aastase naise ja 45-aastase mehe vahel, mille tagajärjel sai naine kehavigastusi.

27. oktoobril teatati, et väidetavalt tundmatu mees lõi Viimsi alevikus Aiandi teel noaga kätte 24-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

28. oktoobri öösel teatati, et Maardus Keemikute teel löödi alkoholijoobes 32-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

Juhtumid piiril
27. oktoobril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kuus Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama kinnisel Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Omavoliline sissetung

26. oktoobril teatati, et Põlva vallas Kanassaare külas on sisse murtud eramusse, kust varastati pott meega. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. oktoobri pealelõunal lõi 31-aastane mees Kambja vallas Aakaru küla elamus puhkenud tüli käigus 34-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Kannatanu pöördus esmaabiks traumapunkti.

27. oktoobri öösel puhkes Tartus Aleksandri tänava meelelahutusasutuses kolme alkoholi tarvitanud naise vahel kähmlus. Rüseluses keegi viga ei saanud.

Vargus

Politseile laekus teade, et 20. oktoobril varastati Tartus Vallikraavi tänaval asuvas meelelahutusasutuse garderoobist sinist värvi meeste sügismantel. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

27. oktoobri õhtul kella 21 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunkti saabunud Venemaa numbrimärgiga sõidukit Opel, kust avastasid vedrujõul avaneva noa, mis on Eestis tsiviilkäibes keelatud. Tsiviilkäibes keelatud ese võeti mehelt ära, talle koostati väärteoprotokoll, misjärel lubati tal oma teekonda jätkata.

28. oktoobril pealelõunal tõkestasid piirivalvurid Koidula piiripunktis kolme Venemaa Föderatsiooni kodaniku piiriületuse põhjusel, et neil kõigil puudusid piiriületuseks kehtivad viisad. Piiripunkti saabunud kahele mehele ja ühele naisele väljastati sisenemiskeelud ja nad suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

27. oktoobril kell 08.53 sai politsei teate, et Haljala vallas Karula külas sai jahirelvast viga 65-aastane meesterahvas, kes suri sündmuskohal. Seni kogutud andmete põhjal on teada, et tegemist oli juhulasuga, mis toimus ajal, kui teine jahimees paigutas relva sõidukisse.

Vägivald võimuesindaja vastu

25. oktoobril tungis 32-aastane mees Rakvere vallas Roodevälja külas kallale turvatöötajale, 58-aastasele naisele.

Kehaline väärkohtlemine

28. oktoobril lõi 65-aastane naine kodus Tamsalu linnas noaga oma 65-aastast elukaaslast. Naine on kahtlustavana kinni peetud.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

27. oktoobril tuli Jõhvis Keskväljakul asuvas meelelahutusasutuses tundmatu mees kallale 33-aastasele mehele, tekitades talle terava esemega lõikehaava.

Kehalised väärkohtlemised

26. oktoobril viskas Narvas Energia tänaval 53-aastane naine 38-aastasele mehele rösteri näkku.

27. oktoobril tuli Narvas 48-aastane mees korteris kallale oma 23-aastasele tütrele.

27. oktoobril tungis Jõhvis Rakvere tänaval kolm tundmatut meest kallale 19-aastasele mehele.

27. oktoobril tuli Jõhvis 21-aastasele naisele kodus kallale tema 30-aastane abikaasa.

27. oktoobril tuli Narvas kodus 61-aastasele mehele kallale tema 32-aastane poeg.

27. oktoobril tuli 59-aastane mees kodus Jõhvi vallas kallale oma 36-aastasele elukaaslasele. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

28. oktoobril lõi 32-aastane mees Kohtla-Järvel kodus oma 32-aastast abikaasat.

28. oktoobril tuli Lüganuse vallas kodus 32-aastane mees oma 38-aastasele abikaasale.

28. oktoobril lõi Narvas kodus 35-aastane mees oma 36-aastast elukaaslast.

Vargused

Politseile teatati, 4. oktoobril varastati Kohtla-Järvel Kase tänava korterist sülearvuti Asus ja mobiiltelefon Allview. Kahju on 430 eurot.

Politseile teatati 26. oktoobril, et Jõhvis varastati Aasa tänava majast sülearvuti Asus ja 900 eurot sularahas. Kahju on 1400 eurot.

Politseile teatati 26. oktoobril, et Jõhvi vallas varastati Kose külas Metsa teel pargitud traktoritest 160 liitrit diislikütust. Kahju on 224 eurot.

28. oktoobril teatati politseile, et Narvas varastati Puškini tänava kauplusest kassaaparaat sularahaga summas umbes 600 eurot.

28. oktoobril tungiti Sillamäel L. Tolstoi tänaval asuva ettevõtte territooriumile ja varastati tööriistu. Kahju on üle 3000 euro.

Juhtum piiril

26. oktoobril saabus Narva raudteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 1956. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja naine suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

27. oktoobril sai politsei teate, et Imavere külas tekkinud kakluse käigus lõi 20-aastane mees 26-aastast meest ja 21-aastane mees 22-aastast meest.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Lille tänaval tiris 37-aastane mees oma 21-aastast elukaaslast, kes kukkus ja sai viga.

28. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Tammsaare puiesteel asuvas majutusasutuses lõi 30-aastane mees 29-aastast naist, kes sai viga.

Vargus

27. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Suur-Kuke tänaval varastati lauaarvuti, sülearvuti Acer ja mängukonsool Sony Playstation. Vargusega tekitati varalist kahju ligi 1500 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

28. oktoobril sai politsei teate, et Raplas Nurme tänaval ähvardas ja lõi 51-aastane naine oma 51-aastast abikaasat.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA 29.10.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.