Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo. Liiklusinfo 19.10.2018 (2018-10-20 08:06:21)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 1 avaliku korra raske rikkumine, 40 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati kümme alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 198 väärtegu.

Piirilt väljastati 13 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

18. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval lõi 50-aastane mees 36-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

18. oktoobril teatati, et Kesklinnas Vana turul asuvas restoranis lõi tundmatu mees 39-aastast meest.

Avaliku korra raske rikkumine

18. oktoobril helistas kell 17.06 Häirekeskusesse eesti keelt kõnelev mees, kes teatas, et Rävala puiesteel asuvas Solarise keskuses on pomm. Politsei evakueeris sündmuskohal inimesed. Väljakutsele reageerinud demineerijad kontrollisid hoone üle ning midagi ohtlikku sealt ei leitud. Politsei selgitab ähvarduse teinud inimest.

Vargus

18. oktoobril teatati, et Kesklinnas Sadama tänaval asuvast keskusest varastati lukustatud kapist isiklikke esemeid. Esialgne kahju on 1445 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

18. oktoobril varastati Elva vallas Rõngu alevikus Puiestee tänava ehitusjärgus eramust elektrilisi tööriistu. Kahju on 200 eurot.

Politseile laekus teade, et ööl vastu 12. oktoobrit varastati Tartus Vilja ja Kanarbiku tänavate ristmikult teepeenralt vibrotampur. Kahju on 2000 eurot.

Juhtum piiril

18. oktoobril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud Tartumaa tootmisettevõtteid selgitamaks, kas sealsetel töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja siin töötamiseks. Kontrolliti viit juriidilist ja 41 füüsilist isikut eri rahvusest ning avastati üks välismaalane, kelle lühiajaline töötamine ei olnud Politsei- ja Piirivalveametis nõuetekohaselt registreeritud. Piiriametnikud alustasid tema suhtes menetluse ning talle määrati Eestis töötamise tingimuste rikkumise eest rahatrahv. Muid rikkumisi reidil ei avastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

18. oktoobril teatati, et Rakvere-Väike-Maarja-Vägeva maanteel Tõrma külas varastati pargitud kopp-ekskavaatori kütusepaagist 250 liitrit diiselkütust. Täpne kahjusumma on selgitamisel.

18. oktoobril alustati menetlus selle kohta, et Rakvere linnas L. Koidula tänaval varastati kaks valgustit. Valgustite kadumine avastati 23. septembril. Kahju on 640 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. oktoobril teatati, et Kiviõli linnas Viru tänaval asuvas korteris tungis 20-aastasele naisele kallale tema 20-aastane elukaaslane.

Juhtumid piiril

18. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1977. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Mehel puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld, viisa tunnistati kehtetuks ning mees saadeti tagasi Venemaale.

18. oktoobril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1990. aastal ja 1987. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Meestel puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

18. oktoobril sai politsei teate, et Türi-Alliku külas on lahti murtud garaažiboks ning varastatud sealt järkamissaag ja akulaadija. Tekitatud kahju on 500 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

18. oktoobril sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas lõi 57-aastane mees 57-aastast meest ja 54-aastast naist.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

Liiklusinfo

Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 11 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

19.10.2018 kella 06.53 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Suur-Sõjamäe tn 35B juures, kus 54-aastane mees sõitis sõiduautoga Nissan Qashqai otsa ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 50-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

19.10.2018 kella 12.36 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Viljandi vallas Imavere- Viljandi- Karksi-Nuia maantee 49. kilomeetril, kus jalgrattur, 75-aastane naine sooritas jalgrattaga vasakpööret ja veendumata manöövri ohutuses sõitis ette samas suunas liikunud sõidukile Renault Master, mida juhtis 21-aastane mees. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

19.10.2018 kella 13.20 ajal toimus liiklusõnnetus Rakveres Kunderi ja Rahu tn ristmikul, kus 25-aastane naine ei andnud jalgrattaga ülekäigurajal teed sõiduautole Opel Vivaro, mida juhtis 59-aastane mees ja toimus kokkupõrge. Jalgrattur toimetati Rakvere Haiglasse.

19.10.2018 kella 14.57 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Õismäe tee 131 juures, kus 15-aastane noormees ületas tõukerattal reguleerimata ülekäigurada ja põrkas kokku sõiduautoga Volkswagen Golf, mida juhtis 26-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

19.10.2018 kella 15.26 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Männiku tee 10 juures, kus 84-aastane mees sõitis madalalt vastu paistva päikese tõttu vastu torupiirdeid. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Sügisene pimedus muudab helkurita jalakäija õigeaegse märkamise raskeks. Politsei palub, et inimesed kontrolliksid, et neil endil ja lähedastel oleks küljes vähemalt üks helkur. Helkur võib päästa elu.

Allikas: Politsei liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.