Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 40. nädala eelinfo (2018-10-01 09:37:02)

Teisipäev, 2. oktoober

Eesti Keskkonnaamet võõrustab 2.-4. oktoobrini Lahemaa rahvuspargis Eesti, Soome ja Läti noore looduskaitsja programmi Junior Rangeri korraldamisega seotud noori loodushuvilisi ja nende juhendajaid, et tugevdada rahvusvahelist koostööd. Palmses toimuval seminaril osaleb 29 juhendajat ja noort looduskaitsjat üheksalt kaitsealalt Eestist, Lätist ja Soomest.

Pühapäev, 7. oktoober

Algusega kell 11.00 toimub Vilsandi rahvuspargi külastuskeskuses loeng ja matk militaarpärandi teemal. Lääne-Saaremaa loodusväärtused on põimunud lähiajalooga ning maastikult leiab hulganisti märke ja objekte eri ajastutest. Päeva jooksul räägitakse sellest, mis infot ja lugusid need märgid endas kannavad. Lisainfo telefonil 527 7421, e-posti aadressil info.vilsandi@rmk.ee või RMK kodulehelt.

Elistvere loomapargi külastuskeskuses on kuni aasta lõpuni avatud Jõgeval elava harrastuskunstniku Liidi Kirsi tööde näitus-müük "Aastaajad värvides". Liidi on enda kohta öelnud, et kunstiga hakkas ta tegelema Jõgeva Kunstikooli Avatud Stuudios 1999 aastal ajalehe kuulutuse peale. Lilled ja loodus on talle südamelähedased ja neid ongi ta jäädvustanud. See on juba tema neljas isikunäitus. Täpsem info RMK kodulehelt .



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.