Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2018-09-21 20:44:32)

 

Möödunud ööpäeval 93 registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Kahes liiklusõnnetuses sai vigastada kolm inimest. Tabati 15 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 333 väärtegu.

Piiril väljastati kümme sisenemiskeeldu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

20. septembril kell 20 teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval lasti õhkrelvast 32-aastast meest ning tekitati talle vigastusi. Mees toimetati haiglasse ja tema vigastus ei ole eluohtlik. Kuriteo toimepanemises kahtlustatavana on kinni peetud 36-aastane mees. Esialgsetel andmetel on osapooled omavahel tuttavad. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Vargused

20. septembril teatati, et Kristiines Kotka tänaval asuvast kontorist varastati kolm sülearvutit ja muid asju. Esialgne kahju on 4550 eurot.

20. septembril teatati, et kesklinnas Saku tänaval asuvast söögikohast varastati nuitelefon. Esialgne kahju on 1505 eurot.

Juhtumid piiril

20. septembri lõuna paiku saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kaheksa Ukraina kodanikku. Seitsmel mehel ja ühel naisel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning neile väljastati sisenemiskeeld ja nad jäid ootama tagasilendu.

20. septembri hilishommikul saabus Moskvast Tallinna lennujaama Venemaa kodanik, kelle viisa ei olnud kehtiv. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta lahkus õhtuse lennuga tagasi Moskvasse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. septembri õhtupoolikul sai politsei väljakutse Tartus Jalaka tänava kortermajja, kus olid omavahel rüselema läinud naabrimehed. Kähmluses sai viga 70-aastane vanahärra, kelle meedikud esmaabiks haiglasse viisid.

Vargus

20. septembril teatati, et Elva vallas Noorma külas on sisse murtud suvila kõrvalhoonesse, kust varastati heinalõikur. Kahju on 300 eurot.

Viljandimaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 11. septembril varastati Viljandis Väike-turu tänava pandimajast kaks kuldketti. Kahju on 1470 eurot.

Juhtumid piiril

20. septembril avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kontrollitud nelja sõiduauto keskkonsoolist Eestis keelatud külmrelva. Eesti seaduse vastu eksinud sõidukijuhid ühes tsiviilkäibes keelatud esemetega anti menetlustoiminguteks üle tolliametnikele.

20. septembri öösel kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Valgevene sõidukit Volkswagen, mida juhtis samast riigist pärit mees. Piirivalvurid tuvastasid, et sõiduki VIN number on manipuleerimistunnustega. Sõiduk võeti ekspertiisiks hoiule ning isikul lubati lahkuda Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

20. septembril teatati, et Rakveres Lille tänaval asuvast haridusasutusest varastati kaks suurt kõlarit. Kahju on 1000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

20. septembril teatati, et Narva-Jõesuu linnas Sepa tänaval varastati kolm lukustatud jalgratast. Kahju on 600 eurot.

20. septembril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval varastati laadalt müügitelgist erinevaid riideid. Kahju on 1275 eurot. Politseile on teo arvatav toimepanija teada.

20. septembril teatati, et Narvas Võidu prospektil varastati taskust mobiiltelefon iPhone 8. Kahju on 1099 eurot.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

19. septembril sai politsei teate, et Türi linnas Kaare tänaval tungiti kahe laoukse lahtimurdmise teel sisse kauplusesse. Kaupluse müügisaalis lõhuti mobiilivõimendi ja turvaseadme karbid. Lisaks liigutati rataste peal olevat seifi ja võeti ära selle võtmed. Lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Vargus

20. septembril sai politsei teate, et Haapsalus Tallinna maanteel on ukse kaudu sisse murtud kauplusesse ning varastatud seifist ja kassaaparaatidest sularaha. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargused

20. septembril veidi enne kella 22 sai politsei teate, et Pärnus Rääma tänaval asuvasse toidukauplusesse sisenes seni tuvastamata mees, võttis sealt kaasa letil oleva rahasahtli ja jooksis sellega kauplusest välja. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

20. septembril sai politsei teate, et Pärnus Pikal tänaval asuva maja juurest on varastatud rohelist värvi sõiduauto Toyota. Esialgne tekitatud varaline kahju on 5800 eurot.

Röövimine

20. septembril veidi peale kella 21 sai politsei teate, et Pärnus Sulevi ja Olevi tänava ristmikul haaras seni tuvastamata mees 67-aastase naise õlalt käekoti ja jooksis sellega minema. Koti röövimisega tekitati varalist kahju kokku 360 eurot.

Saaremaa

Vargus

20. septembril sai politsei teate, et Kuressaares Lossipargi tänaval tungiti akna avamise teel sisse kuursaali, kust varastati sularaha ja kaupa. Täpne kahju on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

 

Allikas: PPA 21.9.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.