Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2018-09-20 14:00:49)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati kümme alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 255 väärtegu.

Piirilt väljastati viis sisenemiskeeldu, tuvastati kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine. Eestist saadeti välja neli inimest.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

19. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuvas korteris lõi alkoholijoobes 30-aastane mees oma isa, 64-aastast meest. Politseinikud pidasid 30-aastase mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. septembril teatati, et Maardus Veeru tänaval asuvas korteris lõi 35-aastane mees oma elukaaslast, 34-aastast naist.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Omastamine

Politseile laekus teade, et 14. septembril omastati Põltsamaa vallas Uuevälja küla territooriumil kaotatud iPhone nutitelefon. Kahju on 260 eurot.

Tartumaa

Vargused

Politseile teatati, et 11. septembril varastati Peipsiääre vallas Sõõru küla laoplatsilt umbes 10 tihumeetrit männipalke. Kahju on 574 eurot.

18. septembril teatati, et Tartus Uue tänava kortermaja lukustatud keldriboksist varastati halli värvi Merida Crossway jalgratas. Kahju on 250 eurot.

Võrumaa

Vargus

18. septembril teatati, et Võrus Jüri tänava eramu eest varastati lukustamata jalgratas Merida Matts. Kahju on 490 eurot.

Juhtum piiril

19. septembri õhtul pidas Piusa kordoni piirivalveekipaaž Setomaa vallas Võmmorski külas kinni Venemaa kodaniku, kes ületas Eestisse sisenemiseks ebaseaduslikult ajutist kontrolljoont.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Ähvardamine

19. septembril teatati, et Olgina alevikus asuvas korteris ähvardas 62-aastast naist tema elukaaslane. Politsei pidas 53-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

19. septembril teatati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval löödi 55-aastast meest. Politsei toimetas 35-aastase lööja arestimajja kainenema.

19. septembril teatati, et Narvas Rahu tänaval asuva maja juures tungis 39-aastasele naisele kallale tema tuttav. Politsei pidas 41-aastase naise kahtlustatavana kinni.

Vargus

19. septembril teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuva korterelamu trepikojast varastati jalgratas Classic. Kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

19. septembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1980. aastal, 1989. aastal ja 1994. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus

19. septembril sai politsei teate, et Kohila vallas Salutaguse külas on sisse tungitud majja ja varastatud sealt televiisor LG, sülearvuti ja 40 euro väärtuses münte. Tekitatud kahju on kokku 1090 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA 20.9.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.