Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kaasava eelarve ideid tutvustatakse Kaarsillal (2018-09-18 18:33:55)

 

Näitus Kaarsillal

Tartu kaasava eelarve tänavuste ideedega saab alates tänasest tutvuda Kaarsilla näitusel, kus on väljas 25 ettepanekut, mille hulgast saavad tartlased valida endale meelepärased 4.-10. oktoobril 2018 toimuval rahvahääletusel.

 

4. oktoobril kell 17.30 on huvilised oodatud Spark Demosse (Narva mnt 3), kus ideede autorid tutvustavad oma ideid ja vastavad küsimusele, kuidas just nende idee muudab Tartu paremaks. Üritusest tehakse ka otseülekanne, mida saab jälgida Tartu kodulehe ja Tartu linna Facebooki kanali vahendusel.

 

Lisaks Kaarsilla näitusele saab ideedega tutvuda veebis (http://www.tartu.ee/kaasaveelarve) ja raekoja infokeskuses (alates 24. septembrist).

 

4.-10. oktoobrini toimuval hääletusel saab iga tartlane hääletada kuni kolme idee poolt. Ellu viiakse järgmisel aastal kaks enim hääli saanud ideed. Hääletada saab iga vähemalt 16-aastane isik, kelle elukoht on Eesti rahvastikuregistri andmetel Tartu linn. Hääletada saab nii elektrooniliselt kohalike omavalitsuste infosüsteemis Volis kui ka raekoja infokeskuses. Hääletus lõpeb 10. oktoobril kell 18, kui antakse kohe teada ka tulemused.

 

Tartu kaasavasse eelarvesse esitati tänavu 57 ideed, millest pärast ekspertide koosolekuid ja suviseid avalikke arutelusid koorus välja 25 ideed, mis lähevad rahvahääletusele.

 

Kaasava eelarve ideeks võib olla investeeringuobjekt maksumuse ülempiiriga 100 000 eurot. Eesmärgiks on 200 000 euro eest viia 2019. aastal ellu vähemalt kaks ideed.

 

Lisainfo: http://www.tartu.ee/kaasaveelarve

 

 

Allikas: Tartu linnavalitsuse 18.9.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.