Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kuidas tulla festivalile Valgus Kõnnib 2018 (2018-09-17 09:01:28)

Valgus Kõnnib festival toob seekord fookusesse Tallinna linna pargid ja rohealad ning neid ümbritseva linnaruumi. Tänavune, juba kolmeteistkümnes kolmepäevane festival saab alguse Kadrioru pargist 19.-20. septembril ja kulgeb valgusinstallatsioonide ning kontsertide abil vanalinna erinevatesse paikadesse 20.-21. septembril. Üle kuuekümnest installatsioonist koosnev valguskett on kui särav teekond linnasüdames, andes võimaluse avastada uudseid objekte ja seni märkamata jäänud linnaruumi põnevaid elemente.

Ettevalmistused on juba täies hoos ja festivali avapäevani 19. septembril on jäänud veidi alla nädala. Kuna huvi 2018. aasta festivali vastu on suur, siis paluvad korraldajad festivali külastada võimalusel kas ühistranspordi või rattaga kui ilm seda vähegi võimaldab. 19. ja 20. septembril saab Kadrioru ja ka vanalinna suunal sõita eriliselt valgustatud retrotrammidega ning trammiliikluse graafikut on festivali ajaks ka sagedamaks muudetud.

Kui ei jää muud üle ja festivalile peab ustava neljarattalise sõbra kaasa võtma, siis parkimisvõimalused on olemas Lauluväljaku Tiigi parklas, kuhu saab väikese tasu eest jätta nii auto kui ka ratta, Valge tänava parklas aadressil Valge 28 ning vajadusel saab jätta auto ka Valge tänava Kadrioru pargi poolsesse serva.

Samuti palume külalistel 20. ja 21. septembril tulla vanalinna võimalusel jalgsi või ühistranspordiga, et vältida ummikuid ning juhatada sisse 22. septembril toimuv autovaba päev.

Valguse imeline omadus on valgustada teed ja näidata suunda -festival vaatab tulevikku, avab valguse abil sümboolselt linna parkide ja haljasalade väravad ning paneb helendama nendevahelised tuiksooned.

Kogu info festivali kohta leiab kodulehelt www.valguskonnib.ee
Tule kõnni koos valgusega!



Allikas: Valgus Kõnnib 2018 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.