Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 35. nädala eelinfo (2018-08-27 08:23:55)

Esmaspäev, 27. august

Esmaspäeval on Elistvere loomapargi sünnipäev. 21. sünnipäeva tähistatakse kell 10-20 loomapargis ja külastuskeskuses. Sissepääs tasuta. Lisainfo SIIN ja info.elistvere@rmk.ee, tel. 5253395.

Esmaspäevast laupäevani peatub rändnäitus "Bioajastu - puidust tulevik" Ida-Virumaal, Jõhvis ja Narvas. Ratastel rändnäitus kirjeldab Eesti võimalikku tulevikku, mis tugineb keskkonnasõbralikul biomajandusel.

Teisipäev, 28. august

Eesti Loodusmuuseum korraldab koostöös Energia Avastuskeskusega linnalooduse laagri. 8-12aastastele uudishimulikele lastele mõeldud linnalooduse laagri programm pakub mitmekülgset avastamisrõõmu: uuritakse erinevaid loodusnähtuseid ja geoloogilist ajalugu, vaadatakse teadusteatrit, matkatakse värskes õhus, lahendatakse konstruktoriga ülesandeid ja palju muud. Lisainfo: www.loodusmuuseum.ee. Laager kestab kahel päeval (28.08 ja 29.08).

Neljapäev, 30. august

Kell 11 toimub Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis (Narva mnt 7a, Tallinn) KIKi üleujutusohu riskide maandamise taotlusvooru infopäev. Taotlusvoorust toetatakse uurimuslikke ja muid ettevalmistavaid tegevusi, mis on vajalikud üleujutuse põhjuse väljaselgitamiseks või sobiva tehnilise lahenduse leidmiseks. Samuti jagatakse toetust eelprojekti koostamiseks ja ehituslikuks projekteerimiseks. Taotluste vastuvõtt algab 3. septembril ning neid võetakse vastu kuni eelarve täitumiseni. Toetust antakse kasvuhoonegaaside lubatud heitkoguse ühikute enampakkumisest saadavast tulust ning meetme töötas välja Keskkonnaministeerium. Infopäeva ning registreerumise info leiab KIKi kodulehelt.

Reede, 31. august

Reedel, 31. augustil peatab KIK kaitsealuste liikide ja elupaikade säilitamise ning taastamise taotlusvooru. Selle vajaduseks on hinnata praeguseks ajaks saavutatud ja veel vajaminevaid Natura 2000 liikide ja elupaikade säilitamiseks vajalike meetmete rakendamise vajadusi ja võimalusi. Toetust jagatakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist ning meetme töötas välja Keskkonnaministeerium. Lisainfo KIKi kodulehelt või KIKi projektikoordinaator Helina Puuorg (helina.puuorg@kik.ee, 6 274 307)



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.