Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2018-07-19 08:18:11)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 26 varavastasst kuritegud, sh 18 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus üks. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 19, narkojoobes sõidukijuhte üks. Väärtegusid registreeriti 257. Registreeriti 15 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 14 isikut), salakaubavedamise juhtumeid registreeriti kaks. Esitati neli varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
17. juulil teatati, et Lasnamäel Võru tänaval asuvas korteris lõi 21-aastane mees oma elukaaslast, 19-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

17. juulil löödi Põhja-Tallinnas Telliskivi tänaval 42-aastast naist.

17. juulil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris lõi 54-aastane mees 49-aastast meest. Politseinikud pidasid 54-aastase mehe kinni.

17. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuvas korteris lõi alkoholijoobes 40-aastane mees oma elukaaslast, 44-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil teatati, et Maardus Kallasmaa tänaval asuvas korteris lõi 27-aastane naine 45-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

Juhtumid piiril

17. juulil saabusid Kiievist Tallinna Lennujaama kolm Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeelud ning nad lahkusid tagasi Kiievisse.

17. juulil saabusid Istanbulist Tallinna Lennujaama neli India Vabariigi kodanikku:, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Neile väljastati sisenemiskeelud ning nad viibivad Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

17. juulil teatati politseile, et Kehala külas tungiti kinnistul kõrvalhoonetesse ja varastati mullafrees. Kahju on 600 eurot.

Ida-Virumaa

Omastamine

17. juulil omastati Narvas Tallinna maanteel asuvas kaubanduskeskuses mobiiltelefon iPhone 7. Kahju on 759 eurot.

Juhtumid piiril

17. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1970. aastal sündinud Nigeeria Liitvabariigi kodanik, kes omas FIFA 2018 MM fännipassi ja esitas ametnikele kontrolliks võltsitud viisa. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

17. juulil kontrolliti Narva-1 piiripunktis riiki siseneval suunal 1961. aastal sündinud Ukraina kodanikku, mille käigus selgus, et tal puuduvad asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Ka mehe ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged. Talle väljastati sisenemiskeeld ning mees suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas löödi eramus 38-aastast naist.

17. juulil sai politsei teate, et kahe päeva eest väänas 33-aastane mees Lääne-Nigula vallas korteris 41-aastase naise kätt.

Pärnumaa

Vargus

17. juulil sai politsei teate, et läinud öösel on Pärnu linnas majutusasutuse territooriumilt varastatud jalgratas. Kahju on 400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 17. juuli õhtul lõi 14-aastane noormees Valgas Kungla tänaval teda korrale kutsunud 43-aastast naist jalaga.

Viljandimaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 14. juulil varastati Võhmas Tallinna tänaval mobiiltelefon OnePlus. Kahju on 559 eurot.

Võrumaa

Omastamine

Politseile laekus 17. juulil teade, et Võrus Vilja tänaval poes omastas kaupluse töötaja 446 eurot kassaraha.

Juhtumid piiril

17. juulil kella 8 paiku tõkestasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemise Ghana Vabariigi kodanikul, 21-aastasel mehel, kelle passis oli täielikult võltsitud Prantsuse Vabariigi Schengeni viisa, Benini Vabariigi kodanikul, 29-aastasel mehel, kelle passis oli täielikult võltsitud Prantsuse Vabariigi elamisluba ja Ghana Vabariigi kodanikul, 33-aastasel mehel, kelle passis oli osaliselt võltsitud Saksamaa Liitvabariigi elamisluba. Isikud anti üle Venemaa Föderatsiooni piirivalvele.

17. juulil avastasid piirivalvurid Kagu piiripunktides sõidukite kontrollimise käigus kolm antiradarit, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Ühtlasi avastati ühest sõidukist teleskoopnuiale sarnanev löögirelv, mis on Eestis tsiviilkäibes keelatud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.