Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2018-06-29 13:18:59)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati kümme alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 275 väärtegu.

Piirilt väljastati 14 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene. Registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 30-aastane mees oma elukaaslast, 34-aastast naist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil lõi 27-aastane mees Luunja vallas Veibri külas tuttavat 28-aastast meest, kes pöördus esmaabiks TÜ Kliinikumi.

Vargused

Politseile laekus teade, et 24. juunil varastati Tartus Sadama tänava parklas seisnud liinibussist kassaraha ja kalkulaator. Kahju on 242 eurot.

28. juunil avastati, et Tartus Tiigi tänava rattapargist varastati musta-punasekirju GT jalgratas. Kahju on 400 eurot.

Valgamaa

Vargus

13. juunil avastati, et Otepää vallas Sangaste alevikus Väike-Emajõe kaldalt on varastatud Bella sõudepaat. Kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

28. juuni öösel kella 1 ajal kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 1989. aastal sündinud Kirgiisi Vabariigi kodanikku, kes oli viibinud Schengeni riikide territooriumil seitse päeva seadusliku aluseta. Isikule määrati rahatrahv, kehtestati sissesõidukeeld kuueks kuuks ning lubati riigist lahkuda.

28. juunil kella 15.20 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Vene numbrimärgiga sõiduautot Hyundai, kust avastasid elektrišokirelva, mille omamine ja kasutamine on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Piirivalvur konfiskeeris sõidukist avastatud keelatud eseme, masina juhile koostati väärteoprotokoll ning tal lubati seejärel oma teekonda jätkata.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

29. juunil teatati, et Narvas Uusküla tänaval asuvas korteris löödi 38-aastast meest terariistaga. Kiirabi toimetas mehe haiglasse. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 31-aastase mehe.

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil teatati, et Jõhvi linnas Veski tänaval lõi 27-aastast naist tuttav naine.

Vargused

28. juunil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Jaaniku tänaval tungiti sisse kahte korterisse, kust varastati ehteid, kaks sülearvutit Asus ja käekell Casio. Kahju kokku on 9405 eurot.

28. juunil teatati, et Narva linnas Kreenholmi tänaval asuvas kaupluses varatati mobiiltelefon Huawei. Kahju on 210 eurot.

Juhtumid piiril

28. juunil saabus Narva raudteepiiripunkti riigist väljuvale suunale 1977. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et ta viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 80 päeva. Isikule määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld.

28. juunil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1996. aastal, 1983. aastal ja 1995. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Samuti puudusid neil asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil sai politsei teate, et Haapsalus Kastani tänava juures asuvas metsas lõi omavahelise konflikti käigus 39-aastane mees 46-aastast meest, kes sai viga.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil alustati kriminaalmenetlus selles, et 27. juunil lõi Pärnus Vanapargi tänaval 49-aastane mees 52-aastast meest, tekitades talle füüsilist valu.

Raplamaa

Vargused

28. juunil teatati, et Kohila vallas Rabivere külas varastati registreerimata järelkäru, 5-liitrine bensiinikanister ja üks koormarihm. Vargusega tekitati varalist kahju 1000 eurot.

29. juuni öösel sai politsei teate, et Märjamaa vallas Vana-Vigala külas asuvast müügitelgist on varastatud kaardimakseterminal. Esialgne vargusega tekitatud varaline kahju on 900 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 29.06.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.