Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2018-06-27 16:24:11)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust (üks eluruumist ja kaks sõidukitest). Registreeriti kümme inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Tabati 14 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 197 väärtegu.

Piirilt väljastati neli sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinnas olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. juunil teatati, et Kehra linnas Laste tänaval asuvas korteris lõi 22-aastane mees 39-aastast naist.

26. juunil teatati, et Maardus Kallasmaa tänaval asuvas korteris lõi 56-aastane mees 27-aastast naist.

Juhtumid piiril

26. juunil saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudus reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta lahkus samal päeval tagasi Moskvasse.

26. juunil saabus Peterburist Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta viibib Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

26. juuni hommikul avastati, et Peipsiääre vallas Kolkja alevikus on ettevõtte lukustamata ruumidest varastatud majamakett ja annetuskast. Kahju on 300 eurot.

Ööl vastu 25. juunit varastati Nõo vallas Sassi külas tee ääres seisnud roomikekskavaatorist kütust ning masinas olnud tööriistad. Esialgne kahju on 350 eurot.

Valgamaa

Vargus

24. juunil avastati, et Valgas Vabaduse tänava maja hoovist on varastatud lukustamata valget värvi jalgratas Scott. Kahju on 680 eurot.

Omavoliline sissetung

Politseile laekus teade, et 24. juuni õhtul tungis 51-aastane mees Valga vallas Lutsu külas korteriomaniku tahte vastaselt tema ruumidesse ning ähvardas seal viibinud kahte naist vägivallaga. Politsei pidas mehe kinni ning viis ta asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud.

Juhtum piiril

26. juuni hommikupoolikul kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud Põlvamaal erinevaid maasikakasvatusi selgitamaks, kas seal töötavatel välismaalastel on seaduslik alus riigis viibimiseks ja töötamiseks. Reidil kontrolliti kolme juriidilist isikut ja 62 füüsilist isikut. Kontrollkäigul avastati maasikakasvandustest 29 välistöölist, kelle lühiajaline töötamine ei olnud enne tööle asumist Politsei- ja Piirivalveametis nõuetekohaselt registreeritud. Piiriametnikud alustasid eksinute suhtes menetluse ning neile määrati Eestis töötamise tingimuste rikkumise eest rahatrahvid. Muid rikkumisi reidil ei avastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ähvardamine

26. juunil ähvardas 23-aastane mees Rakveres Pikk tänaval telefoni teel oma abikaasat, 28-aastast naist.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. juunil tungis 39-aastane mees Toila vallas Narva maanteel asuvas korteris kallale endisele elukaaslasele, 44-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Juhtum piiril

26. juunil kontrolliti Narva-1 piiripunktis riigist väljuval suunal Aserbaidžaani Vabariigi registreerimismärkidega veoautot DAF, mida juhtis 1975. aastal sündinud Aserbaidžaani Vabariigi kodanik. Mees esitas kontrolli käigus ametnikele võltsitud liikluskindlustuse dokumendid. Mehele määrati rahaline karistus ja ta lahkus Vene Föderatsiooni.

26. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1979. aastal sündinud Ukraina kodanik, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged ja niisamuti puudusid tal asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Vene föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

26. juunil sai politsei teate, et Haapsalus Uuemõisa alevikus Tallinna maanteel asuvast kauplusest võttis 27-aastane mees erinevaid alkohoolseid jooke ja toidukaupa, möödudes kassast nende eest tasumata. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
26. juunil teatati, et Pärnus Liu külas lõi 46-aastane mees ametikohustusi täitvat 23-aastast patrullpolitseinikku, tekitades mehele füüsilist valu. 46-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

Vargus
26. juunil sai politsei teate, et Saarde vallas Lodja külas lõhuti metskonna kinnistule pargitud metsatraktori kütusepaagi kaks filtersõela ja varastati paagist 200 liitrit diiselkütust. Vargusega tekitati varalist kahju 430 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.06.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.