Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-06-20 18:34:57)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ja 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust (kaks eluruumidest ja kolm sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati 14 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 237 väärtegu.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja üks isik. Registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

19. juunil teatati, et Kesklinnas Aia tänaval lõi 19-aastane mees 15-aastast noormeest. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Vargus

19. juunil pealelõunal püüti Valgas Köie tänava saunast varastada elektrilisi tööriistu. Kahtlast tegevust koduõue sauna juures märkasid aga peres sirguvad lapsed, keda nähes viskas võõras näpatud esemed maha ning jooksis ära. Juhtunu üksikasju ning kurjategijat selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtumid piiril

19. juunil kella 13 paiku kontrollisid piirivalvurid Mustvee linnas Pihkva tänaval liikunud sõiduautot Seat. Juhi kontrollimisel märkasid piirivalvurid, et 66-aastase mehe juhtimisõigus on tervisetõendi aegumise tõttu peatunud. Piirivalvepatrull juhtis masina roolis olnud härra tähelepanu rikkumisele ning selgitas, et nüüd tuleb tal oma perearsti juurest läbi käia ning peale edukat tervisekontrolli tekib taas õigus masinat juhtida. Mees mõistis oma rikkumist ning andis sõiduki juhtimise üle temaga ühes olnud kaaslasele.

19. juunil kella 20.45 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis 36-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku ning avastasid, et ta on Schengeni liikmesriikide territooriumil viibinud ilma seadusliku aluseta kolm päeva. Kiirmenetluses määrati välismaalase seaduse vastu

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargus

19. juunil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Jaaniku tänaval asuval mänguväljakul varastati mobiiltelefon Huawei. Kahju on 255 eurot.

Juhtum piiril

19. juunil saabus Narva-1 piiripunkti 1968. aastal sündinud Kirgiisi Vabariigi kodanik, kes juhtis haagisega veoautot DAF. Kontrollimiseks esitas isik veoauto ja haagise kindlustuspoliisid, mis osutusid võltsinguteks. Isikule määrati rahaline karistus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

19. juunil alustati kriminaalmenetlus selles, et ajavahemikul 15.-16. juuni varastati Türi vallas Vissuvere külas lukustamata sõiduautost mobiiltelefon Nokia, akutrell ja lööktrell, kalastustarvikuid, spordikott, rahakott koos dokumentidega ja muid esemeid. Vargusega tekitati varalist kahju 500 eurot.

Pärnumaa

Vargused

19. juunil püüdis 52-aastane mees Pärnus Pikal tänaval asuvast kauplusest varastada alkohoolset jooki, möödudes kassast kauba eest tasumata. Mehe tegu jäi lõpule viimata, sest kaupluse töötaja pidas ta kinni ja andis üle politseile.

19. juunil tungiti aknaklaasi lõhkumise teel sisse Lääneranna vallas Hanila külas tee ääres seisnud kaubikusse, lõhuti selle sisu ja varastati sealt tööriistu. Varguse ja lõhkumisega tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.