Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei harjutab täna Harju- ja Raplamaal ohtlike kurjategijate tabamist (2018-06-19 07:50:57)


Politsei viib täna Kiili alevis ning Urge ja Kõrvetaguse külades läbi õppuse, kus harjutatakse relvastatud kurjategijate jälitamist ja tabamist.

Õppus algab kella 10 ajal Kiili vallamaja esisel platsil. Hiljem liigutakse Raplamaale Urge külas asuva Circle K teenindusjaama kõrvale ning alates pärastlõunast harjutatakse kurjategijate kinnipidamist Raplamaal asuvas Kõrvetaguse külas.

"Viime õppuse läbi nii, et häiriksime kohalikke elanikke ja Urge Circle K teenindusjaama kliente võimalikult vähe," sõnas õppuse korraldaja, Põhja prefektuuri kriisireguleerija Janek Laaneväli. Nii Kiili vallamaja kui Urge teenindusjaam jäävad külastajatele avatuks. Politseinikele on antud luba liiklust ajutiselt ümber suunata, kuid olulisi liiklusseisakuid õppus kaasa ei too.

Korraldajad kannavad halle veste ning õppuse ala on märgistatud, et möödujatele ei saaks jääda mulje, nagu tegu oleks reaalse ohuolukorraga. Kuna õppusel kasutatakse paukmoona ja simulatsioonirelvi, palume inimestel jälgida kohapeal korraldajate juhtnööre.

"Kui tavaliselt oleme sarnaseid õppusi läbi viinud ühes kindlas kohas, siis seekord koostasime legendi selliselt, et sündmus areneks pikemalt ning liiguks ühest maakonnast teise," rääkis Laaneväli. "Harjutame kahe prefektuuri infovahetust ja jõudude juhtimist kriitilises olukorras. Ikka selleks, et reaalse sündmuse korral õigeid valikuid teha."

Õppusesse on kaasatud lisaks politseinikele ka mitmed koostööpartnerid.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 19.06.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.