Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu tunnustab tublisid koolilõpetajaid (2018-06-12 07:54:02)


Teisipäeval kell 14 tunnustatakse TÜ Ajaloomuuseumi valges saalis toimuval pidulikul vastuvõtul Tartu linna ja maakonna paremaid koolilõpetajaid.


Tänukirjad tublidele noortele annavad üle Tartu linnapea Urmas Klaas ja Tartumaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Rain Sangernebo. Koolilõpetajate nimel võtab sõna Karoliina Arold, kes lõpetas Tartu Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasiumi hõbemedaliga.

Tartu linnas lõpetas tänavu gümnaasiumi kuldmedaliga 42 ja hõbemedaliga 47 õpilast. Kiitusega lõpetas 60 kutseharidust omandanud noort.
Enim oli medaliste Treffneri gümnaasiumis (kuldmedaleid 23, hõbemedaleid 22). Miina Härma gümnaasiumi lõpetas kuld- ja hõbemedaliga 15 noort, Tamme gümnaasiumi 9, Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumi 7, Annelinna gümnaasiumi ja Jaan Poska gümnaasiumi 6 ning Täiskasvanute gümnaasiumi üks noor.

Linnapea Urmas Klaas tõdes, et Tartu noored ja nende õpetajad on taas teinud väga head tööd. "Viimaste aastate medalisaajate arv on Tartus püsinud 80-90 ringis ning tänavu saadud 89 kulda ja hõbedat hoiab meie koolilõpetajate taset endiselt kõrgel. Märgatavalt on aga suurenenud kutseharidusasutuse kiitusega lõpetanute arv," kommenteeris Tartu linnapea Urmas Klaas.

Tartu linn premeerib tublisid õppureid tänukirja ja rahalise preemiaga: kuldmedali eest makstakse 200 ning hõbemedali ja kiitusega lõpetamise eest 150 eurot.
Kokku maksab linn tänavu parimatele koolilõpetajatele preemiateks 25 000 eurot.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.