Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaminister tunnustas silmapaistvaid loodushuvilisi Noore looduskaitsja märgiga (2018-06-11 07:36:37)

Keskkonnaminister Siim Kiisler andis 10.06.2018. a. Tallinna loomaia hariduskeskuses seitsmele tublile loodushuvilisele üle Noore looduskaitsja märgi.

"Noore looduskaitsja märgiga tunnustame loodushuvilisi noori, kes on aktiivselt kaasa löönud loodushoiualases tegevuses või pühendunud looduse uurimisele. Noorte loodusesõprade esiletõstmisega soovime innustada kõiki noori enam looduse ja seal toimuva üle mõtisklema ning looduses hoolivamalt käituma," kirjeldas keskkonnaminister Siim Kiisler Noore looduskaitsja märgi tähtsust.

Ministri sõnul olid tänavused kandidaadid küll üksteisest üsna erinevad, kuid siiski kõik oma tegevusega niivõrd tublid, et žürii otsustas noore looduskaitsja märgiga tunnustada kõiki esitatud seitset kandidaati. "Nende kõigi puhul oli näha suurt loodushuvi ja motiveeritust keskkonna hoidmiseks ja kaitsmiseks. See tegi suurt rõõmu," ütles keskkonnaminister.

Noore looduskaitsja märgi pälvisid:

Artur Arak

Meriliis Kotkas

Brita Laht

Emilia Rozenkron

Alesja Suzdaltseva

Maris Turb

Torm Vatsfeld

Märk antakse kuni 26-aastasele noorele, kes on eriliselt silma paistnud loodushoiu alal, saavutanud häid tulemusi loodushariduse konkursil või aidanud kaasa loodusteemalise ürituse korraldamisele. Märke antakse tänavu välja juba seitsmendat korda.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.