Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-06-05 11:08:16)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 47 varavastast kuritegu, sealhulgas 35 vargust (eluruumidest kaks) ja kaks sõidukivargust ning omavolilist kasutamist. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 15 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 260 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu. Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
4. juunil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris lõi 39-aastane mees ühise alkoholitarvitamise käigus oma endist elukaaslast, 32-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtum piiril
4. juunil saabus Moskvast Tallinna lennujaama Moldova Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta lahkus sama päeva lennuga tagasi Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 2. juuni õhtul lõi 43-aastane mees Tartus Mõisavahe tänava korrusmaja korteris sõnavahetuse käigus 17-aastast kasupoega. Arstiabi noormees ei vajanud. Nooruk koos emaga pöördus selgituse andmiseks politseijaoskonda. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

4. juunil kella 10 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaale suunduvat Eesti numbrimärgiga haagisega sõiduautot Jeep ning avastasid, et järelhaagisel puudub kohustuslik liikluskindlustus. Kiirmenetluses määrati 49-aastasele mehele 60-eurone rahatrahv, mees vormistas seal samas oma haagisele uue kindlustuslepingu ning seejärel lubati tal teekonda soovitud sihtpunkti jätkata.

4. juunil kella 16.45 ajal märkasid piirivalvurid Tartumaal Peipsiääre vallas Kolkja alevikus liikumas maastikusõidukit, mille juhil puudus kaitsekiiver. Lisaks polnud sõidukit juhtinud mehel kaasas ka ühtki isikut tõendavat dokumenti. Mehele määrati rikkumise eest kiirmenetluses 40-eurone rahatrahv. Maastikusõidukil liiklejatele tuletavad piirivalvurid meelde, et sõitma minnes peab juhil kaasas olema juhiluba ja maastikusõiduki registreerimistunnistus. Lisaks on neilgi juhtides kohutus olla kaine, omada juhtimisõigust ning sõidu ajal peab peas olema kaitsekiiver. Kuivõrd maastikusõidukil liikudes ei kaitse inimest mitte ükski kest, on just kiiver see, mille arvelt järeleandmisi teha ei saa.

4. juuni õhtupoolikul avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kahest sõidukist antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. juuni hilisõhtul lõi 43-aastane mees Lüganuse vallas 65-aastast meest. Politsei pidas lööja kinni.

4. juunil lõi 44-aastane mees Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris oma venda, 53-aastast meest. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

Vargus

4. juunil teatati, et ajavahemikul 23. maist kuni käesoleva hetkeni varastati Kohtla-Järvel Aia tänaval asuvast korterist televiisor. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Juhtum piiril

4. juunil kontrolliti Narva-1 piiripunktis riiki siseneval suunal 1983. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged ja tal puudusid ka asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Talle väljastati sisenemiskeeld ning suunati tagasi Vene föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargused

2. juunil varastati Raplas Palli tänaval asuva eramu hoovist mobiiltelefon Samsung Galaxy S8, halli värvi Philips kõlar ja üks pudel rummi. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 830 eurot.

4. juunil kella ühe aja öösel võttis 18-aastane mees Märjamaa vallas Valgu külas asuvast eramust luba küsimata mopeedi võtmed ja varastas maja juures oleva mopeedi. Mõned tunnid hiljem tehti Valgus varastatud mopeediga liiklusõnnetus ning 18-aastane mees viidi haiglasse kontrolli.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

3. juunil teatati politseile, et Saaremaa vallas Käku külas lõi 29-aastane mees 33-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.06.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.