Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Retk käsitööpeole Riiga (2018-05-30 08:00:27)


Looduse Omnibuss Tallinn
Laupäeval, 2. juunil 2018

Läti Etnograafilises Vabaõhumuuseumis toimub juba 48. korda Baltimaade vanim ja suurim rahvakunsti- ja käsitöölaat. Näha saab meistrite töid niplispitsist laastukorvideni ning maitsta kohalikke toite ja jooke. Avatud on ka vabaõhumuuseumi majad ja töötoad. Kohal on kõik Läti käsitöömeistrid ja -ettevõtted, esinevad laulukoorid, rahvamuusikud ja rahvatantsijad.

Pärast laata külastame UNESCO kaitse all olevat Riia turgu ning tagasiteel teeme peatuse Päikeserannikul, kus jalutame Päikeseloojangu teel. Võimalus käia suplemas.

Pass või ID-kaart kaasa!

Buss väljub Rahvusraamatukogu eest 7.30, tagasi Tallinnas kell 22.

Sõidu hind täiskasvanutele, sh tudengitele ja pensionäridele 25 eurot, õpilastele 10 eurot. Lastele, kes veel koolis ei käi tasuta. Lisandublaadapileti hind (täiskasvanud 4 eurot, pensionärid 2,5 eurot, üliõpilased 2 eurot, õpilased 1,4 eurot, perepilet 8,5 eurot).

Palume nimeliselt registreerida e-posti teel retked@looduseomnibuss.ee. Vajalik täpne registreerimine. Saadame e-postile kinnituse ja arve. Info telefonil 5647 6297.

Allikas: Looduse Omnibussi teave


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.