Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister Tamm viibib visiidil Leedus (2018-05-24 08:24:02)

Maaeluminister Tarmo Tamm viibib 23.−25. maini visiidil Leedus, kus osaleb kõrgetasemelisel toidukadude ja toiduraiskamise foorumil ning XIII Hiina ning Kesk- ja Ida-Euroopa riikide majanduskoostöö foorumil.

Maaeluminister Tamm osaleb 24. mail Leedus rahvusvahelisel põllumajandusmessil Agrobalt 2018, mille raames toimub Euroopa Liidu toiduohutuse voliniku Vytenis Andriukaitise ja Toidu- ja Põllumajandusorganisatsioon (FAO) peadirektori Jose Graziano Da Silva osalusel kõrgetasemeline foorum toidukadude ja toiduraiskamise teemal.

25. mail osaleb maaeluminister Tamm XIII Hiina ning Kesk- ja Ida-Euroopa riikide põllumajanduskaubanduse ja majanduskoostöö foorumil. Kohtumisel jagavad osalevate riikide põllumajandusministrid vaateid innovatsioonist põllumajanduses nii riiklikul kui ka rahvusvahelisel tasandil.

Tamm kohtub ka äsja ametisse nimetatud Leedu põllumajandusminister Giedrius Surplysega, Läti põllumajandusminister Jānis Dūklavsiga ning Hiina põllumajandusministri Han Changfuga.

Peamine teema aruteluks Hiina ministriga on Eesti-Hiina tegevuskava põllumajanduses aastatel 2018-2022 ja kahepoolse koostöö edendamine kaubanduses.

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.