Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 21. nädala eelinfo (2018-05-21 07:53:40)

Esmaspäev, 21. mai

Algusega kell 19 toimub ministeeriumide ühishoones (Suur-Ameerika 1, Tallinn) Keskkonnaministeeriumi seminar "Kuhu viid, kliimapoliitika?". Uurime kliimaalaste otsuste kokkupuutepunkte igapäevaelu ja teadusega ning kõneleme järgmistest sammudest riigi, kohalikul ja isiku tasandil. Täpsemalt vaatleme, mida kliimapoliitikas Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise ajal kokku lepiti, kuidas see Eesti edasist tegevust mõjutab ning kuidas rahvusvahelistesse arengutesse sobitub. Samuti arutleme kahes vestlusringis, kuidas toime tulla kliimamuutustega, leida võimalusi arendustegevusteks ja anda oma panus rahvusvahelisse tegevusse. Päevakava leiab siit



Kell 14 avab keskkonnaminister Siim Kiisler Tartumaal asuva Laeva jõe kaldal Happyriveri projekti raames ellu äratatud jõelõigu.

Ummistunud ja oma elujõu kaotanud jõelõik ja sealne vee-elustik on pärast viie aasta pikkust Happyriveri projekti taas selline, nagu ta olema peab. Esmaspäeval tutvustame Laeva jõge ja sealset elustikku, aga loomulikult räägime ka selle unikaalse taastamisprojekti käigust. Ühtlasi asustatakse jõkke ka noori tõugjaid. Täpsemalt siin



Kolmapäev, 23. mai

Algusega kell 10.30 toimub Eesti Mootorispordi Muuseumis (Tööstuse 3, Tuba) ümarlaud "Alternatiivkütused Eestis - edusammud, tagasilöögid ning tulevikusuundumused".

Algusega kell 13.00 toimub Keskkonnaameti Pärnu kontoris (Roheline 64, Pärnu) Oese soo hoiuala kaitsekorralduskava tutvustav avalik arutelu, kuhu on oodatud kohalikud elanikud ja teised huvitatud isikud. Materjalidega saab tutvuda Keskkonnaameti kodulehel.

Kolmapäeval ja neljapäeval on keskkonnaminister Siim Kiisler Balti keskkonnaministrite kohtumisel Leedus. Arutatakse riiklike integreeritud energia- ja kliimakavade koostamise hetkeseisu, ettevalmistusi järgmise EL eelarveraamistiku (2021-2027) läbirääkimisteks ja loodusdirektiivi rakendamisega seonduvat.



Neljapäev, 24. mai

Loodusmuuseum ootab kõiki huvilisi õhtuhämaruses toimuvale linnulauluõhtule Paljassaarde. Linnulauluõhtul kuulatakse, kes on meie kevadesse juba jõudnud ning milline on saabunute laul.

Keskkonnainvesteeringute Keskuse juhataja Veiko Kaufmann ning finants- ja haldusüksuse juht Maarika Kõrm osalevad Vastutustundliku Ettevõtluse Galal. KIK omab vastutustundliku ettevõtluse sertifikaadi ning hõbetaseme kvaliteedimärgist.

Nädalavahetus, 26. - 27. mai

Keskkonnaamet kutsub kõiki 26.-27. mail loodusesse matkama, et koos tähistada looduskaitsekuud matkapäevadega "Terve Eesti". Looduses liikumine virgutab meie kõigi keha ja vaimu. Bussid tasuta matkadele väljuvad kõigist maakonnakeskustest, vajalik on vaid registreeruda. Matkapäevi "Terve Eesti" korraldab Keskkonnaamet SA KIK toel.

Laupäeval ja pühapäeval toimuvad Eesti Loodusmuuseumis selle hooaja viimased perehommikud. Sel korral on kogupereürituste kangelasteks tigu ja vihmauss. Kell 11 algavatel perehommikutel uurime, millised nad välja näevad, mida nad söövad ja mida talvel teevad. Lisaks saame vastuse küsimusele, miks vihmaussid pärast vihma kõnniteedel on.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.