Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-05-11 16:06:42)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati 13 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 193 väärtegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu ja registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
10. mail teatati, et Kesklinnas Tuukri tänaval asuvas korteris lõi alkoholijoobes 51-aastane naine oma isa, 77-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

10. mail teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 27-aastane mees oma elukaaslast, 34-aastast naist.

10. mail teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel asuvas korteris lõi alkoholijoobes 28-aastane mees oma abikaasat, 30-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

10. mail teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval varastati autost ehitustööriistad ja isiklikud esemed. Esialgne kahju on 3000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Juhtum piiril

10. mai õhtul kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis Venemaa numbrimärgiga sõiduautot Mercedes ning avastasid, et auto roolis olnud 36-aastasel naisel puudus juhtimisõigus, mistõttu kõrvaldati ta juhtimiselt ning talle määrati rikkumise eest karistuseks rahatrahv. Sõit kodumaale sai jätkuda alles hilisõhtul, mil naisele ning tema sõiduvahendile saabus järgi asendusjuht.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. mail teatati, et Kohtla-Järvel Ridaküla tänaval asuvas korteris tekkinud tüli käigus lõi 51-aastane naine oma elukaaslast. Kiirabi osutas mehele esmaabi, seejärel toimetati ta arestimajja kainenema.

10. mail teatati, et Sillamäel Ranna tänaval tungiti kallale 22-aastasele mehele.

Vargused

10. mail tungiti sisse Sillamäel Viru puiesteel asuvasse kauplusesse ja varastati alkoholi ja muid esemeid. Kahju on 412 eurot.

10. mail teatati, et Narvas Jõe tänaval varastati mobiiltelefon iPhone. Kahju on 370 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. mail politsei väljakutse Pärnus Riia maanteele, kus 33-aastane mees ründas enda endist 30-aastast elukaaslast. Politsei pidas 33-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

10. mail sai politsei väljakutse Lääneranna vallas asuvasse külla, kus kaks meest peksid 62-aastast meest, kes sai viga. 49-aastane mees peeti politsei poolt kurteos kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramine, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud inimesele raske tervisekahjustus

9. mail kukkus Saaremaa vallas Atla külas asuva talu territooriumil kuuse otsast alla turvavarustusega kinnitamata liinihoolduse 48-aastane töötaja.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.05.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.