Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Leitud: Politsei otsib Pärnumaal oma kodust lahkunud 13-aastast Veroonicat (2018-05-08 11:22:17)


Veroonica

(Täiendatud 09.05.2018. a.)  Politsei teatel on tüdruk leitud ja temaga on kõik korras.

Politsei palub kaasabi välja selgitamaks 13-aastase Veroonica asukohta, kes lahkus 5. mail Tori alevikust oma kodust ega pole sinna tagasi jõudnud.

Tüdruk lahkus 5. mail Tori alevikust Pärnusse ja pidi õhtuks tagasi jõudma, kuid tänaseni pole ta koju naasnud. Tüdruk on ka varem kodust kauem ära olnud, kuid siis on ta endast märku andnud või sõprade juurest üles leitud. Hetkel kontrollivad politseipatrullid kõiki teadaolevaid aadresse ja kohti, kus tüdruk olla võib.

Veroonica on umbes 160 cm pikk, keskmise kehaehitusega ja pikemate blondide juustega. Kodust lahkumise hetkel oli tüdrukul seljas roosa jope, jalas mustad põlve pealt katkised teksapüksid, musta värvi Nike tossud ja kaelas valge sall.

Politsei palub kõigil, kes on Veroonicat näinud või omavad teavet tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada telefonil 5352 4912 või helistada hädaabinumbril 112.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.05.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.