Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 19. nädala eelinfo (2018-05-07 01:05:25)

Esmaspäev, 7. mai

Keskkonnaminister Siim Kiisler osaleb Eesti-Soome valitsuste ühisel juubeliistungil.

Teisipäev, 8. mai

Keskkonnaminister Siim Kiisler osaleb Läänemaa ringkonna visiidil, kus kohtub Lääne-Nigula vallavalitsuse ning kohalike ettevõtjate esindajatega arutlemaks päevakajaliste küsimuste üle.
Lisainfo: Madis Kübar, ministri nõunik, 626 2864, madis.kubar@envir.ee



Kolmapäev, 9. mai


RMK Kabli külastuskeskus kutsub kolmapäeval, 9. mail Pärnu linna koolide 1.-5.klassi õpilasi Tammiste metsarajale õue õppima ja kevadist loodust uudistama. Õuesõppimise päeval omandatakse ühiselt teadmisi igaüheõigusest, matkatarkustest ja metsaloodusest. Kõigil osalejatel tuleb kasutada loovust ja rakendada meeskonnatöö oskusi, et õpiülesanded saaksid edukalt täidetud.
Lisainfo: õuesõppe päeva kohta RMK Kabli külastuskeskuse teabejuhilt Küllike Sisaskilt telefonil 5302 0833 või e-posti aadressil info.kabli@rmk.ee

Laupäev, 12. mai


RMK Elistvere loomapargi külastuskeskuses saab emadepäeva eel, 12. mail ajavahemikul kell 11.00-14.00 meisterdada emale kingitust. Avatud on fotonurk, kus iga ema saab soovi korral endale kübara pähe seada ja rebasenaha kaela panna ning teha mälestuseks üks foto. Kõik emad, kes viibivad loomapargis kell 13.00 ja on täitnud loosikupongi, osalevad kopranaha loosis. Tulge veetke üks tore päev loomapargis, nautides kevadlillede õiteilu ja lindude laulu.
Lisainfo: http://loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1320

RMK Nõva külastuskeskus ootab kõiki matkahuvilisi 12. mail kell 10.00 matkapäevale. Päeva jooksul on kavas tutvumine Nõva külastuskeskusega, retk Liivase ranna-Peraküla 4,4 km pikkusel õpperajal ja väike eine Peraküla ranna telkimisalal. Päeva lõpetamise järel, orienteeruvalt kell 14.00, on soovijatel võimalik jääda pikemale piknikule enda poolt kaasa võetud toidupoolisega. Matkapäeval osalemine on tasuta. Päeva parema korralduse huvides palume registreeruda 10. maiks telefonil 507 7369 või e-posti aadressil info.nova@rmk.ee .
Lisainfo: http://loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1341

RMK Vilsandi rahvuspargi külastuskeskus kutsub 12. mail kell 11.00 tähistama looduskaitsekuud kevadise pärimusmatkaga Loonal. Matkajuhiks on Saaremaa kohapärimust uurinud retkejuht ja folklorist Lona Päll. Matka käigus jutustatakse kevadises mõisapargis lugusid endistest aegadest ja minnakse seejärel üheskoos mööda vanu teid ka väikesele metsaretkele, et vaadata üle tärkav loodus heinamaadel, metsaservades ja oja ääres. Matkateekonna pikkus on 3 km. Vahepausiks leitakse tore piknikukoht. Lapsed saavad meisterdada oma emale emadepäeva puhul ka kingituse. Registreerumine pärimusmatkale telefonil 527 7421 või e-posti aadressil info.vilsandi@rmk.ee. Kuressaare bussijaama tagusest parklast väljub kell 10.30 Loona pärimusmatkale minekuks buss. Lisainfo: http://loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1311

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.