Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti tegevused SIILil algavad reedel (2018-05-04 07:17:51)


Reedel, 4. mai pärastlõunal hakkavad politseinikud ja piirivalvurid ühes kaitseliitlaste harjutama avaliku korra tagamist, tähtsate objektide kaitset, kurjategijate tabamist ja piiride tugevdamist. Koos moodustatakse ühispatrulle ja -toimkondi ning viiakse läbi ühiseid operatsioone. SIIL lõppeb PPA jaoks 6. mail.

PPA tegevusi SIILil koordineeriv Marti Magnus ütles, et SIILil läbimängitavaid hübriidolukordi ja intsidente hakkavad ka päriselt lahendama esmalt politseinikud ja piirivalvurid, sestap selliseid olukordi harjutatakse. "Sisejulgeolekust algab kogu riigi julgeolek. Reedest pühapäevani harjutame, kuidas saavad kaitseliitlased politseiametnikke toetada," lausus Magnus. Ta lisas, et infovahetus ja selle kvaliteet määravad, kuidas kriis laheneb. "Nii paljude partneritega õppus aitab välja selgitada, kust king pigistab ja kuidas asutuste vaheline koostöö toimib."

Põhja prefektuuri kriisireguleerija Urmas Krull ütles, et Tallinnas ja Keilas viiakse läbi kaks suuremat operatsiooni. "Reedel kell 15 toimub Tallinnas Kaitseministeeriumis äkkrünnakuõppus, mis lõppeb kell 17 paiku. Selleks ajaks sulgeme osaliselt liikluse Kentmanni ja Sakala tänaval. Keila linna piiril hakkavad reede õhtul kell 20 tööle kuus kontrollposti. Neid mehitavad liiklusjärelevalvet teostavad politseinikud ning kaitseliitlased. Kontrollpostid on töös kuni laupäeva kella 12ni," rääkis Krull. Ta ütles, et kuigi tegu on õppusega, siis juhtide kainust ja dokumente kontrollitakse reaalselt. "Kui rikkuja tabatakse, siis järgneb ka menetlus."

Krulli sõnul proovitakse õppuse ajal inimesi võimalikult vähe segada. "Nädalavahetusel liikudes tuleks arvestada natuke suurema ajakuluga, sest lisaks kontrollpostidele liiguvad kõikjal Eestis ka Kaitseliidu sõidukid."

Kaitseministeeriumi juures toimuv õppus

Reedel, 4. mail kella 15 paiku toimub õppus Sakala tänaval Kaitseministeeriumi juures. Seetõttu suletakse orienteeruvalt kella 14.45 ajal liikluseks Sakala tänav alates Kentmanni tänavast kuni Estonia puiesteeni ning Krooni tänav Rävala puiesteest Sakala tänavani. Kentmanni tänav suletakse Estonia puiesteest Rävala Puiesteeni. Liiklus avatakse kella 17 paiku.

Estonia ja Rävala puiestee ning Teatri väljak jäävad liiklusele avatuks, nagu ka Solarise keskuse parkla väljasõit.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.