Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Neljapäeval avatakse Tartus rattahooaeg (2018-05-01 08:06:37)


Neljapäeval, 3. mail kella 15-18 toimub Tartu kesklinnas Küüni tänaval kaubamaja kõrval Tartu linna rattapäev, millega avatakse Tartus jalgrattahooaeg.


Korraldaja Ragnar Kekkoneni sõnul tähistab neljapäevane üritus rattahooaja avamist sümboolselt, kuna Tartus sõidetakse rattaga aasta ringi. "Kuna kevadel lisandub linna rohkelt rattureid, siis toimub Tartus traditsiooniliselt maikuus ka rattapäev, kus kõik rattasõiduga seonduv on erilise tähelepanu all," sõnas Kekkonen.


Neljapäeval kell 15 kuulutab Tartu linnapea Urmas Klaas välja selle aasta kõige rattasõbralikuma ettevõtte, kelle tegevus oma töötajate jalgrattasõidu soodustamisel võiks olla eeskujuks ka teistele. Kõige jalgrattasõbralikumat asutust valib Tartu linn juba kuuendat korda.


Rattapäeval on kohal ka Maanteeamet, kes tutvustab liiklusohutuse teemasid ja kontrollib soovijatel, kas nende ratastel on olemas vajalik turvavarustus. Maanteeamet paigaldab rattureile ka osavusraja, kus saab ennast proovile panna.

Avatud on rattahoolduspunkt, kus saab lasta spetsialistil oma ratas üle vaadata ja kohapeal kergemad hooldustööd ära teha. Proovisõite saab teha erinevatel ratastel - elektri- ja tõukerattal, fatbike`il või muul rattal.


Iga poole tunni tagant teevad Tartu Skatepargi noored väiksed etteasted.
Kella 15.00st on avatud Seiklushundi orienteerumisrada, kus on tegevust nii väiksematele kui suurematele ratturitele. Tartu kesklinnas on ka kaks erinevat orienteerumisrada, mida on võimalik läbida rattaga.


Rattapäev kuulub Tartu tudengipäevade Kevad 2018 kavva. Vaata lähemalt
www.studentdays.ee.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.