Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 16. nädala eelinfo (2018-04-16 11:35:16)


Esmaspäev, 16. aprill

· 16.-20. aprillil osaleb taimetervise osakonna nõunik Olga Lavrentjeva Taimekaitsekonventsiooni (IPPC) Fütosanitaarmeetmete Komisjoonis (CPM), kus võetakse vastu rahvusvahelisi fütosanitaarmeetmete standardeid ning arutatakse taimetervise strateegilisi küsimusi. Lisaks annab CPM-il, IPPC rakendamise ja suutlikuse arendamise komitee esimees Olga Lavrentjeva ülevaate komitee töö tulemusest. CPM-i ajakava https://www.ippc.int/en/core-activities/governance/cpm/.

· Maaeluminister Tarmo Tamm, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja eurokoordinatsiooni osakonna peaspetsialist Mihkel Kärgosalevad Luksemburgis toimuval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil.

Teisipäev, 17. aprill

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Riigikogus toimuval maaelukomisjoni istungil.

Kolmapäev, 18. aprill

· Kell 9.39 avavad maaeluminister Tarmo Tamm ja Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen Tartus toimuva rahvusvahelise konverentsi Agroforum Mare Balticum.

· 18.-20. aprillil toimub Eesti Maaülikoolis (Tartu, Kreutzwaldi 1A) VI konverents Agroforum Mare Balticum, millest võtavad osa Läänemereäärsed EL-i idapartnerlusriigid. Delegatsioonid on 11 riigist, sh 6 riigist aseministri või kantsleri tasemel. Konverentsi peateema on "Globaalse põllumajanduse digitaliseerimine". Võtme-ettekanded on ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) ja Euroopa Komisjoni esindajatelt ning Baieri, Ukraina ja Moldova delegatsioonide juhtidelt. Lisainfo: http://agroforum.emu.ee/en/program/.

Neljapäev, 19. aprill

· Kell 12 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Maamessi raames põllumajandusministrite väitlusfoorumil.

· 19.-21. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses (Kreutzwaldi 60, Tartu) põllumajandusnäitus Maamess 2018. Maaeluministeerium, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet, Põllumajandusamet, Veterinaar- ja Toiduamet, Põllumajandusuuringute Keskus ja Maaelu Edendamise Sihtasutus koos MES Nõuandeteenistusega on väljas ühisstendiga, mille leiab hallist C, stendilt C-35. Kohal on spetsialistid kõikidest ministeeriumi asutustest, kes tutvustavad asutuste tööd ja jagavad infomaterjale. Lisainfo: http://maamess.ee/.

· Kell 10.15 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis põllumajanduse ja kalanduse arengukava 2030 teine vesiviljeluse ning kalapüügi- ja vesiviljelustoodete töötlemise ja turustamise töörühma kohtumine.

Lisainfo arengukava väljatöötamise kohta: https://www.agri.ee/et/pollumajanduse-ja-kalanduse-valdkonna-arengukava-aastani-2030.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.